Ćwiczenia na powiększanie piersi

Anonim
Berenika_Wi_niewska
Warszawa · Utworzono: 16 wrz 2022 · Ostatnia odpowiedź 15 lip 2024

Cześć. Ostatnio znalazłam w sieci zestaw ćwiczeń na podniesienie i ujędrnienie biustu. Czy próbowałyście? Jeśli tak, to jakie są efekty? Chciałabym wypróbować ale nie wiem w sumie czy to daje efekty. Czy marnować na to czas?

26 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Selverta
    15 lip 2024

B, a miałam A. Tak więc byłam totalnie płaska. Plus dodatkowo nosze super hiper extra push up hehe na dole gąbka ma z 3 cm grubosci, tak więc biust wyglada na C.

• Anonim
    Deniss
    15 lip 2024

Jaki masz teraz rozmiar piersi?

• Anonim
    Tojaanna
    9 lip 2024

Nie zobaczysz dopóki nie spróbujesz, sama brałam perfect bust. Z koleżanką w jednym czasie i zarowno ona jak i ja zobaczłyśmy efekty, niemniej musisz się tutaj nastawić na dłuższą kurację bo jedynie w trakcie dłuższej kuracji widać efekty. Ja widziałam pierwsze tak w połowie 2 miesiaca. Powiększenie na poziomie jednego niepelnego rozmiaru.

• Anonim
    Tojaanna
    8 lip 2024

O jakich piszesz? Widzalam reklamy, z jednej strony myślałam aby spróbować, z drugiej trochę się obawiam placebo.

• Anonim
    gripta
    3 lip 2024

Pushu-py jak sama nazwa wskazuje podnoszą piersi up. Jak się ma trochę swoich piersi to takie rozwiązanie jest niezłe: na dole gabka a na górze własna podepchnięta pierś. Niestety w przypadku totalnych efektu nie ma, bo piersi brakuje i na dole i na górze! :( W takiej sytuacji konieczna jest gąbka na całej piersi. Dobre rezultaty można uzyskać za pomocą stanika Triumpha model Bagatelle, który jest cały wyścielony dość grubą włókniną a dodatkowo pod wewnętrzną wyściółką jest miejsce na dodatkową gąbkę.
    Aha, ten stanik produkowany jest tylko w rozmiarze A, pozwala uzyskać w miarę naturalne B. Polecam zapisanie sie do dobrej braffiterki i powinna dopasować Ci biustonosz, tak aby to wygladało naturalnie.No i możesz ewentualnie zastanowić się nad tabletkami na powiększenie piersi

• Anonim
    Tojaanna
    1 lip 2024

Dziewczyny a czy na co dzień staracie sie powiekszać swoje biusty za pomocą wkładek? Pytam się tutaj na przykład o push upy?

• Anonim
    OriMimi
    18 cze 2024

Wiesz, jeśli oczkujesz od jakiegoś serum że powiększy ci biust to możesz nigdy takich efektów nie zobaczyć. Taki produkt ma na celu ujędrnienie itp. A biust ujędrniony wydaje się być nieco większy, ale wiadomo, że nie urośnie ci z miseczki A do C.

• Anonim
    Selverta
    12 cze 2024

Popieram tutaj koleżankę powyżej. Serum perfect bust fajne ale jeśli chcecie zobaczyć powiększenie biustu to warto postawić na tabletki.

• Anonim
    DanielaSawicka
    9 cze 2024

Dziewczyny serum perfect bust nie powiesza biustu. To bardzo fajny kosmetyk, ale sam w sobie nie ma takiego działania. Na pewno po jakimś czasie zobaczycie, zę skóra jest bardziej napięta ale działanie powiększające mają tabletki Perfect bust. A serum się kupuje dodatkowo jako wspomaganie terapii tabletkami. Wiem bo używałam jednego i drugiego. Na począku właśnie serum i dopiero jak wprowadziłam tabletki to zobaczyłam, ze jest powiększenie piersi.

• Anonim
    AndreaDee
    6 cze 2024

Powiększania? W sumie to nie wiem, na pewno biust jest bardziej jędrny, wyglada ładniej ale nie wiem czy jest to spowodowane przez ćwiczenia czy przez serum, Podejrzewam, ze przez jedno i przez drugie. Ja serum perfect bust dostałam od siostry na urodziny bo sama się nad nim zastanawiałam przez długi czas i również było mi szkoda na nie tyle dać.

• Anonim
    gripta
    5 cze 2024

No wlasnie zastanawiałam sie nad tym serum, trochę odrzuca mnie cena ale stosuję obecnie eveline i efektów nie widzę. Napisz czy widziesz jakieś efekty powiększania piersi?

• Anonim
    AndreaDee
    5 cze 2024

Ile już ćwiczysz? Sama również ćwiczę ale ćwiczenia tak szybko Ci efektu nie dadzą. Trzeba troche na niego poczekać. Po miesiącu nic ie widać ale jak bedziesz ćwiczyła codzienie to po kilu miesiacach stan biustu będzie o wiele lepszy No i polecam za dnia zrezygnować z biustonosza. Wbrew pozorom te biustonosze nie sa takie dorbe poniewaz noszenie biustonosza zmniejsza siłę ścięgien, które utrzymują biust w ryzach. Poza tym w domu o wieel wygodnej jet mi bez biustonosza. Oczywiście rada jest dla małobiuściastych ponieważ biorę pod uwagę to,ze przy dużym biuście wygodniej jest to biustonoszu ;)
    No i wspomagam się serum perfect bust.

• Anonim
    Selverta
    20 mar 2024

Ujędrnia a przez to biust wygląda na o wiele większy. Tak wiec można powiedzieć, że powiększa. Balsam jest super, widzę zdecydowaną poprawę jędrności skóry biustu. Polecam wszystkim dziewczynom, które potrzebują odpowiedniej pielęgnacji biustu np. po ciąży lub zrzuceniu wagi. Po użyciu balsamu skóra staje się bardziej elastyczna, a biust wydaje się jędrniejszy. Zresztą mi zależało właśnie bardziej na jędrności bo straciłam sporo na jędrności biustu z tego powodu, ze po porodzie sporo schudłam i to odbiło się na wyglądzie moich piersi.

• Anonim
    maluska025
    19 mar 2024

stosowałam ten breastfem i powiększyłam piersi jakieś 20-25% na moje oko a być może to po prostu ujędrnienie. Jednak cos tam działają moja ocena 7/10 tego co się spodziewałam po 2 miesiącach.

• Anonim
    Manianka
    19 mar 2024

Czyli rozumiem, ze bardziej ujędrnia a nie powiększa?

• Anonim
    Gornicki
    19 mar 2024

W sumie to nie nastawiałam się na wiele jak je kupowałam ale produkt naprawdę działa. Wiadomo, że nie jest to efekt rodem z salonu kosmetycznego czy gabinetu chirurga, ale skóra jest naprawdę ujędrniona, bajecznie gładka, biust wydaje się pełniejszy. Jak dla mnie perfect bust to najlepsze serum do biustu jakie testowałam a miałam do czynienia z kilkoma takimi kosmetykami.....

• Anonim
    Manianka
    18 mar 2024

Nie wiem czy zdecyduję się na tabletki perfect bust ale ciekawa jestem jak oceniacie krem z tej serii?

• Anonim
    bigboomser
    14 mar 2024

poleciłbym bardziej skuteczna metode na przykład tabletki Breastfem. Ćwiczenia za wiele nie dadzą.

• Anonim
    Agula288
    14 mar 2024

Spróbuj co Ci szkodzi. Jak spróbujesz to się dowiesz. Z tego co czytałam sobie o działaniu tabletek to działają one głównie na ujędrnienie biustu i dzieki temu ujędrnieniu biust wydaje się wiekszy. Może Tobie równeiż pomogą.

• Anonim
    gwiazdara
    Użytkownik wyróżniony
    12 mar 2024

Ponawiam pytanie. Czy ktos moze stosował i napisze czy to działa????

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać