Witajcie jakiego lekarza polecacie ?chce mieć takie piersi jak na zdjęciu
Można zobaczyć efekty operacji?
Tylko w Pl nikt takich nie robi
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Ghej napiszesz do mnie ************ tez jestem nie zadowolona :/
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Chciałabym jeszcze zapytać, może zastanawiała się nad tym żeby zrobić operacje w Czechach? Jeżeli tak, to dlaczego wybrała chirurgów polskich?
Dziękuje
Dziękuje za informacje)
Witaj tak mam konsultacje Dr dr kuźlan i Dr Zachara ale chyba wybiorę Dr.Kuzlan
Witam. Czy już wybrała Pani lekarza, który zdążył by to ogarnąć? Będę wdzięczna za informacje, ponieważ też bardzo chciałabym uzyskać podobny efekt po operacji
Dr Lembas z Warszawskiego Lux Medu na Puławskiej. Ja co prawda, nie chciałam uzyskać takiego efektu, ale wiem, że ten lekarz zna się na tym co robi i na pewno dobierze odpowiednie implanty. Sam szpital jest bardzo dobrze przygotowany pod takie zabiegi i z własnego doświadczenia mogę Ci polecić.
Kuzlan, Poznań.
Hej Gosia!
Zbyt duże implanty to duże ryzyko dla zdrowia pacjentki, dlatego lekarze odmawiają. I nie dlatego, że chirurgia plastyczna raczkuje, ale wręcz przeciwnie, lekarze w Polsce są po prostu odpowiedzialni! W Ameryce Łacińskiej obowiązują zupełnie inne przepisy i normy, a pacjent w razie komplikacji pozostaje zdany na łaskę losu. Ciekawiłoby mnie, dlaczego marzysz o takim ogromnym biuście?
Pozdrawiam
Odezwiesz sie do mnie na e mail? ******** bo ja tez robilam rok temu i nie jestem zadowolona ? mam pare pytan
Proszę o przesłanie dokumentacji z poprzedniego zabiegu oraz przesłanie swoich zdjęc na adres mailowy ośrodka.
Zdjęcia w 3 projekcjach od przodu, pod kątem 45st oraz z boku. Powinny one obejmować szyję klatkę piersiową oraz 1/2 brzucha.
Na tej podstawie dokonamy wstępnej oceny. Osobista konsultacja poprzedza właściwą kwalifikację oraz ew. zabieg operacyjny. więcej informacji może Pani uzyskac telefonicznie od konsultanta medycznego.
MUDr. Libor Polák
· 5 cze 2017
Dzieň dobry.
Powiekszenie piersi implantami okreglymi kosztuje na mojej klinice Polmedicana w Ostravie 10 000 zlotych.Prosze sie umowicz pod numerem *******
Do widzenia,
Libor Polák Dr.med.
specjalista chirurgii plastycznej i estetycznej
No wlasnie obserwuje ig i tylko w USA robią takie cudeńka ?Ja robiłam w zeszłym roku i jest tragedia nie dość ze klinika okropna to jeszcze efekt ;/bez szału
Kochana u nas w Polandowie to ciężko ci będzie, wiem o co ci chodzi o jaki efekt. Po takie cudeńka to najlepiej do Ameryki Łacińskiej, zajrzyj na Instagrama, tam są chirurdzy , "robią" piękne kobiety. I sama się poważnie zastawiam, czy właśnie tam nie robić dalszych zabiegów. Ale zależy od Twojego stanu wyjściowego, aczkolwiek u nas jest moda na "naturalne". Mam wrażenie, że w Polsce to chirurgia plastyczna pod wieloma kątami jeszcze raczkuje. Pozdrawiam
Wlasnie o takie mi chodzi ;) niestety rok temu zrobiłam piersi i nie jestem zadowolona z efektu
A nie sa one za wysoko???????
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.