Hek dziewczyny :) Chciałabym się dowiedzieć jak to jest w późniejszych etapach z czuciem w piersiach. Obecnie jestem ponad miesiąc po operacji i czucie w całych piersiach jest minimalne,a w dolnych partiach noe czuję nic :( czy czicie ma szansę się zregenerować,czy już nigdy nie będę miała czucia?
U mojej koleżanki też wystąpił brak czucia w dolnych partiach,a jest juz parę lat po operacji. Też miałam świadomość przed operacją,że może wystąpić częściowa utrata czucia,ale nie wiedziałam,że to może obejmować całe piersi. Mam nadzieję,że czucie powróci chociaż w 50%
Fakt, mnie lekarz też uprzedził, że rzadko bo rzadko, ale może tak się stać..
Niestety nie u kazdego wraca! U mnie poltora roku po dolna partia prawej piersi nadal bez czucia! W umowie jest nawet ostrzezenie ze tak moze sie stac:-( Ja tez bez liftingu
hej, ja jestem ponad 2 miesiące po i mam wrażenie, że czucie powoli wraca więc najlepiej się uzbroić w cierpliwość
Tylko sam implant. Jedynie co mnie martwi to brak czucia i to,że piersi są asymetryczne. Wiem,że ułożenie implantu zajmuje ok. 6 miesięcy,ale wiecie jak to jest jak stoicie przed lustrem i coś Wam nie pasuje :)
Miałaś lift? Czy tylko sam implant?
Czucie wroci. Ponad miesiąc to krotki czas. Musisz uzbroic się w cierpliwość
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.