Ból tylko jednej piersi po operacji powiększenia piersi.

Anonim
JowitaKujawa
Bydgoszcz · Utworzono: 13 gru 2022 · Ostatnia odpowiedź 29 gru 2022

Cześć. Jestem 11 dni po zabiegu, martwi mnie że boli mnie tylko jedna pierś. czy któraś z was tak miała?

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    KatarzynaSmolinska
    29 gru 2022
    Najlepszy komentarz

Dzień dobry.
    Jestem 2 tygodnie po powiększeniu metodą endoskopową pod mięsień i też mam tak, że jedna pierś już wygląda jakby doszła do siebie, ale druga jest bardziej opuchnięta i bardziej tkliwa. Mój doktor mówi że jest to normalne, że jeden implant może osądzać się wolniej niż drugi. To są w sumie tylko 2 tygodnie jeżeli nie zmieni się to w przeciągu 3 miesięcy zacznę się martwić i działać w tym kierunku. Dajmy sobie czas. Wiem, że chce się mieć odrazu super ładne kształtne piersi no ale jednak to ingerencja i muszą dojść do siebie w swoim czasie.

• Anonim
    Izaza
    13 gru 2022

Hej. Ja jestem już prawie 4 tygodnie, a od początku do teraz dokucza mi tylko jedna pierś. Jest bardziej napięta i bolesna. Podobno to normalne, ale też mi nie daje spokoju 🙄

• Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    13 gru 2022

Tak i to całkiem normalne! Wogóle się nie przejmuj to tylko 11 dni

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać