Ból/drętwienie piersi po powiększeniu

Anonim
Gigi1
Wrocław · Utworzono: 17 sty 2023 · Ostatnia odpowiedź 17 sty 2023

Jestem 3 tygodni po operacji, mam implanty Mentor 305 CC średnia projekcja (naturalny kształt) Szwy nie bolą, ale całe piersi są mega wyczulone. Nie mogę dotknąć, zwłaszcza sutki. Takie to jest bolesne drętwienie. Nie zmniejsza się z czasem. Wydaje mi się, że ten ból jest najbardziej od tego, że piersi dotykają biustonosza. Zaczyna mnie to martwic. Czy to jest normalny objaw?

4 komentarze

Reklama
  • Anonim

Anonim

17 sty 2023

Wydaje mi się że to dziwne że tak mocno cię boli. Ja jestem 7 dzień po operacji w już od 3 dni nie biorę leków przeciwbólowych. Ból jest gdy się zapomnę i ruszę ręką za mocno i czuję jedynie jakbym w jednej piersi miała powietrze, ale to ponoć normalne i muszę masować je i to się rozejdzie.

• Anonim
    Asia75
    Użytkownik wyróżniony
    17 sty 2023

Mnie po 3 tygodniach już tak nie bolało mocno, najbardziej rano jak wstawałam.

• Anonim
    Gigi1
    17 sty 2023

u mnie bolą całe piersi. mam wrażenie że noszę papier ścierny w biustonoszu :(

• Anonim
    Asia75
    Użytkownik wyróżniony
    17 sty 2023

Sutki bardzo bolą i długo, ja jestem po zabiegu ponad 5 miesięcy i nadal nie jest tak jak przed. Dolna część piersi zdrętwiała, i sutki jeszcze lekko bolą.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać