Ból lewej piersi, uczucie przesuwania się implantu

Anonim
KasiaRajska
Nowy Sącz · Utworzono: 18 maj 2022 · Ostatnia odpowiedź 24 maj 2022

Witam w kwietniu 2021 - miała operację piersi, pod mięśniowo, implant anatomiczny chyba 280ml. Po zabiegu lewa pierś była dużo bardziej bolesna. Do dnia dzisiejszego po wysiłku fizycznym - bieganiu, pływaniu - odczuwam ból. Zauważyłam też, że ten implant tak jakby mi się poruszał w środku - uczucie nieprzyjemne. Miałam robione usg, wszystko w porządku, ale ból nie pozwala mi normalnie funkcjonować. Dodam, że w tej piersi mam dużo mniejsze czucie. Czy ktoś coś poradzi? zastanawiam się, czy nie zrobiono mi za dużej kieszenie i ten implant przemieszczając się podrażnia mi tkanki.

3 komentarze

Reklama
  • Anonim

Anonim

24 maj 2022

Jestem 4 miesiące po zabiegu, mam takie same objawy tylko że implant mam pod powięź. na usg wyszło, że to płyn który się zbiera, porusza się a nie implant. Jestem na lekach aby pozbyć się płynu z piersi. pierś jest również obrzęknięta, brak czucia w brodawce i połowę piersi miałam lifting robiony przez brodawkę lekarz powiedział że czucie wróci

• Anonim
    Monkrz
    24 maj 2022

Kurczę też, tak mam. Tylko u mnie w czwartym miesiącu zaczęłam czuć że on trzeszczy i tak jakby się poruszał

• Anonim
    Iwona89
    21 maj 2022

Hej. Też tak mam. Jestem 8 miesięcy po operacji i ból jest do dzisiaj. Z tym że usg wykazało mocno pofałdowany implant. Mam nadzieję że on się wchłonie jak twierdzi lekarz.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać