Hej dziewczyny. Jak to jest u Was z bolem po ok 6 tyg od operacji??? Czy już wrociłyscie do wszystkich obowiazkow? Mi dziś mija wlasnie 6 tydzien, ale powiem szczerze że jeszcze go odczuwam nie jest on taki jak na poczatku, ale jest. Ciagle czuje jakies kłucie, ale najbardziej co mnie martwi to prawa piers, ktora nadal jest wsunieta troszke pod pache nie wiem czy to jeszcze opuchlizna ale marwie sie. Blizny wygladaja dobrze. Dajcie prosze znac czy macie jeszcze jakies dolegliwosci po tym czasie.
Hej dziewczyny, robiliście biust u Sirka? Jakie efekty, ile ml? ;) Szukam pomocy ;)
Anna861629 Robiłaś operacje u dr. Sirka?? Jakie masz implanty? Też mam operację za 3 tyg. i mętlik w głowie
Ja tez jestem ciekawa,bo ja tez wczesnie tego nie mialam. Moze wypowie się jakis lekarz!
Choć *
Piersi to jeszcze rozumiem bo zrobiły mi się rozstępy i to może być powód swędzenia ale dłonie ? Stopy?
Kurde właśnie zdałam sobie sprawę ze to może być powiązane
Tak, czesto swędzą mnie dłonie i stopy , piersi tez mnie swedzialy chodź teraz już rzadko. Napewno nie miałam takich przypadłości przed operacja. Tez jestem ciekawa co jest przyczyna takiego swędzenia
Proszę mi powiedziec czym może byc spowodowane swedzenie skory piersi i zaczerwiwnienie,najczęściej po prysznicu lub nalozeniu jakiegoś balsamu
A miałaś może swędzenie skóry piersi i rak?bo u mnie się pojawił i zastanawiam sie czym to moze byc spowodowane
Tez jestem 6 tyg po operacji , piersi są już miękkie ale lewa nadal wyżej i jakby trochę jeszcze opuchnięta.
Liczę na to, ze się wyrównają...
Nic mnie nie boli, czasami tylko czuje delikatne kłucie.
Dziękuję za wiadomość.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.