Biustonosz pooperacyjny

Anonim
Son4
· Utworzono: Wczoraj 19:28 · Ostatnia odpowiedź Wczoraj 21:27

Cześć dziewczyny! Jestem miesiąc po operacji biustu. Implanty Motiva 500cc pod mięsień. Lekarz na początku, przedstawiając mi ogólny plan operacji, rekonwalescencji oraz wizyt pooperacyjnych, mówił oczywiście o staniku pooperacyjnym- miałam go nosić 8 tygodni. Jest to biustonosz marki Lipoelastic. Noszę go już 4 tygodnie, za kolejne 4 mam stawić się na wizytę kontrolną i…przygotować się na wydatek, ponieważ 100€ ma kosztować KOLEJNY biustonosz. Czy Wy też nosilyscie 2 różne? Wydaje mi się to dziwne, bo 8 tygodni miałam nosić go OGÓLNIE a wychodzi na to, że po 8 tygodniach dostanę jakiś kolejny, o którym zresztą wcześniej nawet nie było mowy. Zastanawiam się co to za stanik i czy trzyma się to kupy 😅 może ktoś się orientuje?

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    Wczoraj 21:27

Dziwne 🤔.
    Ja dostałam jeden i miałam go nosić 6 tygodni.
    Po 6 tygodniach lekarz powiedział, że mogę nosić już sportowe, dobrze dobrane (nie luźne).

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać