Biustonosz pooperacyjny

Anonim
Son4
· Utworzono: 15 maj 2025 · Ostatnia odpowiedź 16 maj 2025

Cześć dziewczyny! Jestem miesiąc po operacji biustu. Implanty Motiva 500cc pod mięsień. Lekarz na początku, przedstawiając mi ogólny plan operacji, rekonwalescencji oraz wizyt pooperacyjnych, mówił oczywiście o staniku pooperacyjnym- miałam go nosić 8 tygodni. Jest to biustonosz marki Lipoelastic. Noszę go już 4 tygodnie, za kolejne 4 mam stawić się na wizytę kontrolną i…przygotować się na wydatek, ponieważ 100€ ma kosztować KOLEJNY biustonosz. Czy Wy też nosilyscie 2 różne? Wydaje mi się to dziwne, bo 8 tygodni miałam nosić go OGÓLNIE a wychodzi na to, że po 8 tygodniach dostanę jakiś kolejny, o którym zresztą wcześniej nawet nie było mowy. Zastanawiam się co to za stanik i czy trzyma się to kupy 😅 może ktoś się orientuje?

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    zajonc
    16 maj 2025

Lipoelastic ma w swojej ofercie też model który jest dedykowany jako kolejny po pooperacyjnym, ja miałam operację 20.02 i żałuję, że właśnie nie sprawiłam sobie takiego specjalnego stanika jako ten kolejny właśnie, bo dalej nie znalazłam nic, w czym byłoby mi wygodnie, całkiem inne odczuwanie jest po operacji, więc ja bym jak najbardziej skorzystała

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    15 maj 2025

Dziwne 🤔.
    Ja dostałam jeden i miałam go nosić 6 tygodni.
    Po 6 tygodniach lekarz powiedział, że mogę nosić już sportowe, dobrze dobrane (nie luźne).

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać