Biustonosz pooperacyjny.

Anonim
Mango82
Użytkownik wyróżniony
Głogów · Utworzono: 16 wrz 2022 · Ostatnia odpowiedź 2 lis 2022

Hej jakie polecacie biustonosze pooperacyjne. Kupowałyście już przed operacją? Czy dopiero po, jak już wiedziałyście jaki obwód macie? Pierwszy dostaje się w klinice, ale dobrze mieć drugi na zmianę. Widziałam, że są na haftki lub zamki błyskawiczne.

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    angela1989
    Użytkownik wyróżniony
    2 lis 2022
    Najlepszy komentarz

Teraz dostałam w szpitalu taki model i szczerze mogę go polecić, tydzień po zabiegu jestem i kupiłam dziś drugi na zmianę. Meega wygodny i bardzo podtrzymuje piersi

• Anonim
    angela1989
    Użytkownik wyróżniony
    19 wrz 2022

Rozmiar s bo widzę ze uciekło 😌

• Anonim
    angela1989
    Użytkownik wyróżniony
    19 wrz 2022

Ten model.. bardzo długo no nosiłam bo był mega wygodny i dobrze podtrzymywał biust. W szpitalu dostałam rozm przy implantach 610 ponieważ głownie dobiera się go na podstawie obwodu pod piesiami, a ja nam 68. Biustonosz jest na chawtki wiec można dobrać pod obwód biustu 😌

• Anonim
    Mango82
    Użytkownik wyróżniony
    18 wrz 2022

Angela ale jakiś konkretny model, bo z tej firmy są różne biustonosze pooperacyjne.

Monia ja tez dostanę biustonosz i pas po operacji, ale szukam coś na zmianę.

Chciałam kupić teraz ale nie wiem jaki mi rozmiar wyjdzie 😁

• Anonim
    angela1989
    Użytkownik wyróżniony
    18 wrz 2022

Ja polecam lipoelastic 😌 super się sprawdził przy dwóch operacjach

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    17 wrz 2022

Ja w szpitalu dost. biustonosz firmy ANITA bardzo fajnie się sprawdza jest na trzy haftki zbierające i zamek. Rzepy regulowane na ramionach. I w komplecie pas który ma na plecach wstawkę z rzepa który po przymocowaniu do stanika zapobiega podciąganiu pasa np. podczas leżenia.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać