Hej dziewczyny, 163cm, 58kg, biust C- ostatni moment na podniesienie implantem po 3 dzieci- lekarz chce wypełnić 375ml, boje się ze będą za wielkie 🙈 implant łezka o dość wysokim profilu żeby je podnieść z leżenia. Chce podniesienia- naturalnego efektu, nie karykaturalnej wielkości. Doradźcie, może któraś ma taka wielkość, ogólnie z piersi które widzialam wydają mi się to za wielkie😞
Rozetkaaa od teraz opalaj się już toples :)
Bardzo ładne piersi kochana, na pewno będzie super🙂
Anonim
Anulka nie strasz mnie 🤣 zobaczę dopiero przy zmianie opatrunku
No kochana kawał biustu 😍
Anonim
Tu 🙈
Anonim
Siema. Ja już po zdecham póki ci ciężkimi się oddycha i piecze jakby zgaga. Dostałam pompę z przeciwbolem to zrobiłam rzecz wyczynia czyli siadłam i zjadłam kanapkę 🤣 a to moje bąbelki
Powodzenia jutro, trzymam kciuki. Miałam zabieg 8.09 co prawda z innymi proporcjami wyjściowymi jedynie chciałam napisać że dziś 4 doba i naprawdę czuje się bardzo dobrze, nie boj sie bólu, myślę ze kobieta która urodziła 3 dzieci zniesie to na lajcie ;) 🤗👊🏻
Trzymam kciuki, daj znac jak juz bedzies po. Zobaczysz, na pewno bedziesz zadowolona.
Anonim
Gogi No pomierzyl dwa razy. Pojechałam drugi raz przez te wahania i pozostało na tym samym. Dodatkowo jeszcze konsultowałam niezależnie, bo tam da się zdalnie, niby po zdjęciach ale i turecki i czeski lekarz powiedział to samo 😅 zaproponowali 360-380ml anatomiczny wiec idento☺️ wytłumaczone przez mojego zostało mi to tak, ze objętość tutaj robi grubość implantu - ta cześć która ma podniesc pierś. Gdyby implant był mniejszy potrzebny byłby lift bo sutek byłby za nisko.
Grzebie po tych forach i znalazłam dwie panie z identycznym wejściem, i wsumie niezle to wyglada. Szkoda ze sie nie da przewinac czasu do środy bo mi to spędza sen z powiek 😅 a potem tego okresy rekowalescencji bo tym bólem tez jestem przerażona 🙈😂
Anonim
Gogi No pomierzyl dwa razy. Pojechałam drugi raz przez te wahania i pozostało na tym samym. Dodatkowo jeszcze konsultowałam w meditravel niezależnie, bo tam da się zdalnie, niby po zdjęciach ale i turecki i czeski lekarz powiedział to samo 😅 zaproponowali 360-380ml anatomiczny wiec idento☺️ wytłumaczone przez mojego zostało mi to tak, ze objętość tutaj robi grubość implantu - ta cześć która ma podniesc pierś. Gdyby implant był mniejszy potrzebny byłby lift bo sutek byłby za nisko.
Grzebie po tych forach i znalazłam dwie panie z identycznym wejściem, i wsumie niezle to wyglada. Szkoda ze sie nie da przewinac czasu do środy bo mi to spędza sen z powiek 😅 a potem tego okresy rekowalescencji bo tym bólem tez jestem przerażona 🙈😂
Wyjściówka duża to prawda. A nie proponował Ci innego rozmiaru? Lepiej to uzgodnić zanim będziesz żałować. 🙂 Ale skoro piszesz, że lekarz wszystko pomierzył, to może i ma rację?
Anonim
74cm ☺️
A ile masz pod biustem?
Może wybierz się do innego lekarza, żeby to wszystko zweryfikować. Będziesz wiedziała czy to faktycznie musi tak wyglądać. Nie zazdroszczę Ci tych dylematów. To jest bardzo poważna decyzja i do tego bardzo kosztowna. Przed zabiegiem musisz mieć pewność wyboru.
Anonim
No i co zrobić jeśli taki implant to minimum aby je podnieść😞 pomierzyl porysował posprawdzal i dla doktora to miniamalna pojemność. Jednakże wysoki profil, bo dość sporo opada
Podtrzymuje swoją opinię, ale mogę się mylić.
Twoja wyjściówka jest już duża, wydaję mi się, że mogą być za duże z 375ml.
Hej. Myślę że w tej sytuacji powinnaś się skonsultować z innym/innymi lekarzami. Pokazać zdjęcia piersi jakie by Ci odpowiadały oraz takich które są wg Ciebie za duże. I chirurg/chirurdzy najlepiej Ci powiedzą czego można się spodziewać po takich implantach przy Twojej budowie. Nie ma co opierać się na opinii jednego lekarza, to zbyt poważna decyzja. Niedawno na innym wątku pisała dziewczyna która żałuję bo ma za duże implanty.
Ja uważałam od początku że wolę żałować że mam za małe niż że za duże.... Dla porównania, pierwszy chirurg proponował mi 325 - 350 ml, a kolejny 250 - 275 ml. (mam inne proporcje więc wielkościami proszę się nie sugerować - chodzi mi o pokazanie różnicy w opinii różnych chirurgów). Od tego pierwszego uciekłam bo czułam że chyba się nie rozumiemy....i dobrze zrobiłam. Powodzenia :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.