Witam Jestem dwa miesiące po zabiegu na lewej piersi nie wiem jak to opisać dlatego dodaje zdjęcie :) w każdym razie jest to widoczne tylko i wyłącznie podczas napięcia piersi. Na zdjęciu napielam lewa pierś która podnosi sie do góry a u dołu widać takie jakby wgłębienie. Nie wiem co to moze ktoś z lekarzy sie wypowie czy jest to w jakimś stopniu niebezpieczne ? Poza tym na codzień piersi wyglądają normalnie tylko jak napinam to robi sie takie cos
Tak, pisz na maila :)
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Hej :)
Nie ingerowałam w to więcej aktualnie 1,5 roku po operacji
W miarę sie unormowalo jednak przy napięciu nadal teoche widoczne :)
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
No to trzymam kciuki i odezwij się, jak to wygląda np pół roku po operacji, tzn. wtedy, kiedy efekt zabiegu jest optymalny.
Nie mam możliwości bo mieszkam za granicą ale w miarę sie unormowalo :) dopiero 3 miesiące ponad wiec mam nadzieje ze jeszcze sie unormuje :)
Hej okejcia, byłaś z tym u swojego lekarza? Co Ci powiedział? Czy piersi się jeszcze zmieniły od czasu, kiedy pisałaś komentarz?
450 cc mentor okrągłe pod mięsień
Dr. med. Jaroslaw Tribull-Potapczuk
· 25 lip 2016
Dzekuje za zapytanie i za zdjecia.
Nie, to nie jest, jak Pani sie pyta, "niebezpieczne" ale zdjecia sa jednoznaczne i raczej nie ma watpliwosci co do przyczyny tego zjawiska i sprawa jest jasna. Nie chcemy tu jednak ingerowac w proces leczniczy Pani chirurga, jako ze on ma niejako "pierwszenstwo" w udzieleniu Pani wyjasnienia. Prosze zademonstrowac mu to (tak jak na zalaczonych zdjeciach) przy najblizszej kontroli, a z pewnoscia odrazu wytlumaczy Pani o co chodzi. i co z tym dalej robic.
Pozdrawiam,
Dr. Tribull
Okejciu, ja mam Tak w jednej Piersi Ale bardziej z boku. Tylko przy napietych miesniach... Mnie lekarz powiedzial ze to sprawa miesnia piersiowego. Mozna skorygowac Ale jesli nie przeszkadza to zostawic. U ciebie jestes Dole... Nie jestem specjalistä Ale wyglada jakby stary fald piersiowy i implant nie wspölgraly ze sobä. Jeszcze bedzie sie zmieniac, wie Spokojnie daj im czas.
Pozdrawiam
Witaj okejcia, zanim wypowiedzą się lekarze, chciałabym zapytać, jaki miałaś rozmiar implantów?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.