Asymetryczne wgłębienie w piersi

Anonim
okejcia
· Utworzono: 24 lip 2016 · Ostatnia odpowiedź 21 paź 2017

Witam Jestem dwa miesiące po zabiegu na lewej piersi nie wiem jak to opisać dlatego dodaje zdjęcie :) w każdym razie jest to widoczne tylko i wyłącznie podczas napięcia piersi. Na zdjęciu napielam lewa pierś która podnosi sie do góry a u dołu widać takie jakby wgłębienie. Nie wiem co to moze ktoś z lekarzy sie wypowie czy jest to w jakimś stopniu niebezpieczne ? Poza tym na codzień piersi wyglądają normalnie tylko jak napinam to robi sie takie cos

11 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    okejcia
    21 paź 2017

Tak, pisz na maila :)

• Anonim
    usuniety_uzytk560231
    19 paź 2017

Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.

• Anonim
    okejcia
    19 paź 2017
    Najlepszy komentarz

Hej :)
    Nie ingerowałam w to więcej aktualnie 1,5 roku po operacji
    W miarę sie unormowalo jednak przy napięciu nadal teoche widoczne :)

• Anonim
    usuniety_uzytk560231
    17 paź 2017

Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.

• Anonim
    Zuza191983
    Użytkownik wyróżniony
    21 wrz 2016

No to trzymam kciuki i odezwij się, jak to wygląda np pół roku po operacji, tzn. wtedy, kiedy efekt zabiegu jest optymalny.

• Anonim
    okejcia
    13 wrz 2016

Nie mam możliwości bo mieszkam za granicą ale w miarę sie unormowalo :) dopiero 3 miesiące ponad wiec mam nadzieje ze jeszcze sie unormuje :)

• Anonim
    Zuza191983
    Użytkownik wyróżniony
    13 wrz 2016

Hej okejcia, byłaś z tym u swojego lekarza? Co Ci powiedział? Czy piersi się jeszcze zmieniły od czasu, kiedy pisałaś komentarz?

• Anonim
    okejcia
    4 sie 2016

450 cc mentor okrągłe pod mięsień

• Dr. med. Jaroslaw Tribull-Potapczuk

Dr. med. Jaroslaw Tribull-Potapczuk

· 25 lip 2016

Dzekuje za zapytanie i za zdjecia.
    Nie, to nie jest, jak Pani sie pyta, "niebezpieczne" ale zdjecia sa jednoznaczne i raczej nie ma watpliwosci co do przyczyny tego zjawiska i sprawa jest jasna. Nie chcemy tu jednak ingerowac w proces leczniczy Pani chirurga, jako ze on ma niejako "pierwszenstwo" w udzieleniu Pani wyjasnienia. Prosze zademonstrowac mu to (tak jak na zalaczonych zdjeciach) przy najblizszej kontroli, a z pewnoscia odrazu wytlumaczy Pani o co chodzi. i co z tym dalej robic.
    Pozdrawiam,
    Dr. Tribull

• Anonim
    Dagkor
    24 lip 2016

Okejciu, ja mam Tak w jednej Piersi Ale bardziej z boku. Tylko przy napietych miesniach... Mnie lekarz powiedzial ze to sprawa miesnia piersiowego. Mozna skorygowac Ale jesli nie przeszkadza to zostawic. U ciebie jestes Dole... Nie jestem specjalistä Ale wyglada jakby stary fald piersiowy i implant nie wspölgraly ze sobä. Jeszcze bedzie sie zmieniac, wie Spokojnie daj im czas.
    Pozdrawiam

• Anonim
    Zuza191983
    Użytkownik wyróżniony
    24 lip 2016

Witaj okejcia, zanim wypowiedzą się lekarze, chciałabym zapytać, jaki miałaś rozmiar implantów?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać