Witam! Miałam operację powiększania piersi 21.12.2019 r., jestem ponad 7 tyg po zabiegu. Niestety piersi różnią się od siebie... na dodatek prawa pierś czuję, jakby mi pływała, a lewa stoi. Czy jest możliwość, że została zrobiona za luźna kieszeń bądź mięsień się zerwał? Dodam, że nie było asymetrii, aby dać 2 różne implanty. Doktor wsadził Mentor 375 hp
Witaj. Czy usuwałaś implanty? Widziałam, ze brałaś pod uwage taką opcję.
oby było wszystko ok u Ciebie . Fajnie ,że lekarz chce się podjąć ewentualnie korekty .. mój twierdzi ,że jest ok.
masz może zdjęcie?
u mnie jest więcej tej skóry pod ;( u Ciebie wygląda to lepiej
Czy się wyrównały?
Hej Youlana,
Że potrzeba czasu może jeszcze się wyrównać, ze 3 miesiące to jeszcze mało czasu na ostateczna ocenę , jednak jeśli będziemy coś działać z korekta to nad ta piersią co jest niżej. Czas pokaże. Wydaje mi się ze za dużo to się tu już nic nie zmieni. :-( choć Dr mówi by być dobrej myśli
I jak ? Dowiedziałaś się czegoś? ;)
ja jestem cztery miesiące i też lewa wyzej pełniejsza od gory
Tez mam tak, głębsza bliznę.
Masz jakieś zdjęcie?
daj znać
Ja mam też problem ze stanikami .. Do tego sutki są wysoko i wychodzą przez bardziej wycięty stanik..
Ja tez czuje jakby mi się robiła fałda w tej opadniętej prawej piersi :(
U mnie tak samo , prawa nizej i od góry nie jest wypełniona
Lewa większa , bardziej stercząca, w każdym staniku ta różnica się bardzo odznacza :(
W piątek mam konsultacje z Dr zobaczymy co powie, bo ja już sama nie wiem z która piersią teraz jest coś nie tak z ta niżej czy jednak z ta wyzej
Z profilu wyglądają dobrze. Wyglada jakby ta mniejsza nie zeszła. Jakby mięsień trzymał. U mnie podobnie jest. Jestem 3 miesiące po i nie wiele się zmieniło
A z profilu widać ta fałdę skory? Niewypełniona? Bo u mnie mimo cięcie wyzej pierś od dołu jest wypełniona i równa w profilu
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.