Witam! Miałam operację powiększania piersi 21.12.2019 r., jestem ponad 7 tyg po zabiegu. Niestety piersi różnią się od siebie... na dodatek prawa pierś czuję, jakby mi pływała, a lewa stoi. Czy jest możliwość, że została zrobiona za luźna kieszeń bądź mięsień się zerwał? Dodam, że nie było asymetrii, aby dać 2 różne implanty. Doktor wsadził Mentor 375 hp
Witaj. Czy usuwałaś implanty? Widziałam, ze brałaś pod uwage taką opcję.
oby było wszystko ok u Ciebie . Fajnie ,że lekarz chce się podjąć ewentualnie korekty .. mój twierdzi ,że jest ok.
masz może zdjęcie?
obecnie, 4 miesiące po.
u mnie jest więcej tej skóry pod ;( u Ciebie wygląda to lepiej
Czy się wyrównały?
Hej Youlana,
Że potrzeba czasu może jeszcze się wyrównać, ze 3 miesiące to jeszcze mało czasu na ostateczna ocenę , jednak jeśli będziemy coś działać z korekta to nad ta piersią co jest niżej. Czas pokaże. Wydaje mi się ze za dużo to się tu już nic nie zmieni. :-( choć Dr mówi by być dobrej myśli
I jak ? Dowiedziałaś się czegoś? ;)
ja jestem cztery miesiące i też lewa wyzej pełniejsza od gory
Ja mam tak
Tez mam tak, głębsza bliznę.
Masz jakieś zdjęcie?
pozycia pólsiedząco..
Później podesle zdjęcie jak to wygląda gdy stoję.. Najlepiej widać na filmie ale nie mogę bo tu załączyć
daj znać
Ja mam też problem ze stanikami .. Do tego sutki są wysoko i wychodzą przez bardziej wycięty stanik..
Ja tez czuje jakby mi się robiła fałda w tej opadniętej prawej piersi :(
U mnie tak samo , prawa nizej i od góry nie jest wypełniona
Lewa większa , bardziej stercząca, w każdym staniku ta różnica się bardzo odznacza :(
W piątek mam konsultacje z Dr zobaczymy co powie, bo ja już sama nie wiem z która piersią teraz jest coś nie tak z ta niżej czy jednak z ta wyzej
Z profilu wyglądają dobrze. Wyglada jakby ta mniejsza nie zeszła. Jakby mięsień trzymał. U mnie podobnie jest. Jestem 3 miesiące po i nie wiele się zmieniło
A z profilu widać ta fałdę skory? Niewypełniona? Bo u mnie mimo cięcie wyzej pierś od dołu jest wypełniona i równa w profilu
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.