Jestem 6 tyg po zabiegu pod mięsień dual plane. Mentor Hp. Od początku lewa pierś była większa, okrągła, bardziej wybita do przodu. Prawa nadla jest mniejsza, płaska u góry. Czy możecie wstawić fotki jeśli ktoś tak miał i uległo to poprawie? Lub kiedy zauważyliście różnice ? Wiem ze to się układa wszystkich jednak bardzo to mnie stresuje gdy widzę inne piersi, które wyglądaj już tak rewelacyjnie. Jestem załamana..
Cześć. Ja miałam wczoraj operację, moja jedna pierś była 2cm niżej od drugiej. Mam włożony taki sam implantwobie piersi bo wielkością się jie różniły tylko właśnie położeniem. Będziemy razem czekać na efekt końcowy. Piersi widziałam już ale ja z góry różnicy nie widzę. Jedno cięcie lekarz zrobił niżej, piersi równał do górnego poziomu. Najbarobawiam się że brodawki będą patrzeć w innym kierunku. Trzeba być cierpliwym i nie martwić się na zapas. Glowa do góry.
Poczekaj jeszcze jakiś czas. Jeżeli nic się nie zmieni na pewno coś z tym zrobią. Trzymam kciuki!
Anonim
Granola miałam dwa takie same. Miałam asymetrię jakaś minimalna wg lekarza nie było potrzeby robić dwóch różnych rozmiarów. Mam czekać.. i tyle.
Miałaś asymetrię przed operacją i użyte były dwa różne implanty? Lub masz może jakieś zdjęcia przed? No faktycznie widać, że jedna pierś jest większa. Co na to Twój lekarz? Moim zdaniem nie powinnaś się stresować, porozmawiaj na spokojnie z lekarzem, on wie co i jak. 🙂
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.