Asymetria piersi po powiększeniu, które miało ją zniwelować

Anonim
niki897648
Warszawa · Utworzono: 8 kwi 2020 · Ostatnia odpowiedź 10 kwi 2020

Jestem 2,5 miesiąca po operacji. Miałam rozmiar 75c i asymetrię około rozmiara między jedna a druga piersią . Zostały mi włożone okrągłe implanty NAGOR impleo high profil w jeda 270 druga 360. Niestety na dzień dzisiejszy wyglądają tak jakby się zamieniły rolami. Ex mniejsza jest teraz większa i inna u podstawy tzn w lini pod biustem. Jest znacznie niżej. Operator nie potwierdza moich obaw ze coś jest nie tak i mówi żeby czekać do pol roku ze się ułożą i ze pierś w której był większy implant dłużej się goi. Niestety nie wyglada na to by coś się zmieniło.

18 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    10 kwi 2020

Wielkość jest dobra. Cięcie malutkie prawie nie widoczne. Reszta do siebie dochodzi. Po 6 miesiącach Bede wiedziała czy jestem zadowolona ?. Patrzac na zdjęcia piersi niektórych kobiet na forum to moje mi sie podobają

• Anonim
    Iza894959
    10 kwi 2020

A czy jesteś zadowolona z efektu? Długo czekałaś na zabieg?

• Anonim
    niki897648
    10 kwi 2020

U Dr Ireny Grobelny w Perfect Medica w Gdańsku

• Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    10 kwi 2020

Dr. Dębski ?

• Anonim
    Iza894959
    10 kwi 2020

Cześć,

u kogo miałaś zabieg?

Pozdrawiam

• Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    9 kwi 2020

Właśnie zadzwoniłam. Na recepcję to narazie zamknięte mają, ale Pani uspokoił mnie. Powiedziała że wystarczy sam biustonosz pooperacyjny nosić bez żadnego pasa. Do 4 miesiaca to wszystko będzie się normowało .

• Anonim
    niki897648
    9 kwi 2020

Dzwon do Tw lekarza. Powinien choć telefonicznie z Tobą zrobić wywiad, opowiedz mu o swoich obawach. Wyślij zdjęcia mu tylko niech ktoś Ci zdjęcia zrobi albo samowyzwalacz . Ja za tydzień mam 3 miesiąc i będę dzwonić również do swojego.

• Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    9 kwi 2020

Teraz powinnam się umówić bo miesiąc minął . Ale chyba teraz pozamykane kliniki?

• Anonim
    niki897648
    9 kwi 2020

Kiedy msz kontrole ? Zapytaj.

• Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    9 kwi 2020

Pierwsze słyszę o pasie. Mam tylko taki stanik

• Anonim
    niki897648
    9 kwi 2020

U Cuebie widać po sutkach ze trzyma mięsień jeszcze. Powinna zejść spokojnie i się wyrównają. Pasa nie kazał Co lekarz nosić ?

• Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    9 kwi 2020

Tak to.wyglada

• Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    9 kwi 2020

5 tygodni

• Anonim
    niki897648
    9 kwi 2020

A ile jesteś po operacji ?

• Anonim
    Paulapaulina30
    Użytkownik wyróżniony
    8 kwi 2020

Też tak mam

• Anonim
    niki897648
    8 kwi 2020

U mnie w staniku wyglądaj super. I w bluzce. Ale jak ściągnę to najgorsza ta nierówność pod linia biustu?

• Anonim
    Sssss
    8 kwi 2020
    Najlepszy komentarz

Nie rozumiem lekarzy, którzy wmawiają, że jest idealnie tym samym podważając słuszne uwagi i spostrzeżenia pacjentek. Ale zapewne chronią siebie. Co złego to nie ja. Najlepszy chirurg to ten, który jednak potrafi przyznać się i zauważyć nieprawidłowości po operacji.

• Anonim
    Youlana
    8 kwi 2020

U mnie wyglada to bardzo podobnie ale ja nie miałam widocznej asymetrii przed operacją. Jestem 8 tyg po operacji i od początku jedna piers większa...
    Jedna blizna wyżej druga nizej, operator mówi ze jest super itd. Mnie taki efekt nie zadowala szczególnie jak zakładam normalny stanik i ta asymetria jest wtedy najbardziej widoczna.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać