Właśnie minęło 4 miesiące od powiększenia piersi (mentor 440ml).Jestem załamana ponieważ jest dość widoczna asymetria piersi ( widać to nawet po bliźnie).Piersi sa nie dość ze nierówne to jeszxZe rozstaw ich jest za duży .Wyglądają tez inaczej ( jedna od drugiej ).Lekarz powiedział ze wcześniej miałam asymetrię ( była minimalna).i ze powinnam wymienić implanty na mniejsze i nie będzie tego widać .Uważam ze mniejsze spowodują ze jeszcze bardziej opadną bo skóra już jest luźniejsza .
Ja nie widzę tu żadnej asymetrii. Serio.
Anonim
Vannkama no wyszło idealnie ✨
Malan nie mam pojęcia co powiedziec, chyba musisz i tak poczekać do 6 miesięcy i ewentualnie wtedy poprawiać cos.. mam jednak nadzieje, że piersi sie ułożą i bedziesz zadowolona.
Implanty sa tego samego rozmiaru.Nie mam pojęcia dlaczego to tak wyglada .
Moim zdaniem sa równe. Rozstaw miałaś naturalnie duży, nie można rozstawu piersi diametralnie zmienić. Taka masz budowę. Dla mnie wyglądają super.
Wygląda jakby w jednej piersi wciąż trzymał mięsień. Ja mam takie wrażenie, ale może jest błędne. Bo jak pierś, która była troszkę mniejsza przed operacją może być większa po przy użyciu tego samego implantu?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.