Asymetria i duży rozstaw po powiększeniu piersi

Anonim
Malan
Głogów · Utworzono: 11 lis 2023 · Ostatnia odpowiedź 17 lis 2024

Właśnie minęło 4 miesiące od powiększenia piersi (mentor 440ml).Jestem załamana ponieważ jest dość widoczna asymetria piersi ( widać to nawet po bliźnie).Piersi sa nie dość ze nierówne to jeszxZe rozstaw ich jest za duży .Wyglądają tez inaczej ( jedna od drugiej ).Lekarz powiedział ze wcześniej miałam asymetrię ( była minimalna).i ze powinnam wymienić implanty na mniejsze i nie będzie tego widać .Uważam ze mniejsze spowodują ze jeszcze bardziej opadną bo skóra już jest luźniejsza .

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    17 lis 2024

Ja nie widzę tu żadnej asymetrii. Serio.

• Anonim

Anonim

13 lis 2023

Vannkama no wyszło idealnie ✨

Malan nie mam pojęcia co powiedziec, chyba musisz i tak poczekać do 6 miesięcy i ewentualnie wtedy poprawiać cos.. mam jednak nadzieje, że piersi sie ułożą i bedziesz zadowolona.

• Anonim
    vannkama
    Użytkownik wyróżniony
    13 lis 2023

Też miałam niewielką asymetrię, też mam mentor 440. Zdjęcie przed i 3 mce po.

• Anonim
    Malan
    13 lis 2023

Implanty sa tego samego rozmiaru.Nie mam pojęcia dlaczego to tak wyglada .

• Anonim
    Witajnieznajoma
    12 lis 2023
    Najlepszy komentarz

Moim zdaniem sa równe. Rozstaw miałaś naturalnie duży, nie można rozstawu piersi diametralnie zmienić. Taka masz budowę. Dla mnie wyglądają super.

• Anonim
    Granola1234
    Użytkownik wyróżniony
    12 lis 2023

Wygląda jakby w jednej piersi wciąż trzymał mięsień. Ja mam takie wrażenie, ale może jest błędne. Bo jak pierś, która była troszkę mniejsza przed operacją może być większa po przy użyciu tego samego implantu?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać