Dzień dobry wszystkim :-)) jestem 3 tyg. po operacji biustu i zastanawia mnie czy asymetria która wystąpiła jeszcze się wyrówna (przed operacją nie było asymetrii, bo też nie było piersi hehe). Lewa pierś ładnie się kształtuje, prawa natomiast jest nieco spłaszczona w górnym biegunie, mniejsza od lewej i „ucieka” trochę pod pachę. Zastanawiam się czy powinnam ją jakoś wspomóc? Czy robie coś źle? Implanty są podmięśniowe. Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję bardzo, Katarzyna. Tak, wyglądają całkowicie naturalnie, ale też potrzebowały czasu.
Kasia, śliczny biust!
Klaudia, 3 tygodnie to jeszcze krótko, biust się układa, jest opuchnięty, a to może powodować lekką asymetrię, gdyż opuchlizna może schodzić nierównomiernie. Ja też tak miałam, teraz po 5 tygodniach sie wyrównuje, ale tak naprawdę każdego dnia piersi wyglądają jeszcze inaczej.
Dziękuję za komplement:-)) Jestem 3 tyg. po i też już chodzą mi po głowie większe... ehh, my, kobiety :-))
I też chcę te nowe Mentor Xtra, gdyż dużo dobrego słyszałam o nich i świetnie wypełniają górę, u Ciebie naprawdę super efekt.
Ja mam też Mentor 480 ml okrągłe, najwyższy profil, 77 pod biustem. W październiku wymieniam na 680 ml Xtra Mentor. Bardzo ładny biust, ułożą się, ++to za szybko na panikę.
74 cm pod biustem, implant 470 mentor xtra okrągły :-))
Daj im jeszcze czas, one muszą się ułożyć. To trwa tak do 6 miesięcy po operacji. Można wiedzieć, jakie masz wymiary i jaki implant wybrałaś, gdyż piersi są bardzo duże i ładne.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.