Asymetria biustu po operacji

Anonim
KlaudiaS
Katowice · Utworzono: 9 lip 2021 · Ostatnia odpowiedź 13 lip 2021

Dzień dobry wszystkim :-)) jestem 3 tyg. po operacji biustu i zastanawia mnie czy asymetria która wystąpiła jeszcze się wyrówna (przed operacją nie było asymetrii, bo też nie było piersi hehe). Lewa pierś ładnie się kształtuje, prawa natomiast jest nieco spłaszczona w górnym biegunie, mniejsza od lewej i „ucieka” trochę pod pachę. Zastanawiam się czy powinnam ją jakoś wspomóc? Czy robie coś źle? Implanty są podmięśniowe. Pozdrawiam serdecznie

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    13 lip 2021

Dziękuję bardzo, Katarzyna. Tak, wyglądają całkowicie naturalnie, ale też potrzebowały czasu.

• Anonim
    KatarzynaB
    Użytkownik wyróżniony
    13 lip 2021

Kasia, śliczny biust!
    Klaudia, 3 tygodnie to jeszcze krótko, biust się układa, jest opuchnięty, a to może powodować lekką asymetrię, gdyż opuchlizna może schodzić nierównomiernie. Ja też tak miałam, teraz po 5 tygodniach sie wyrównuje, ale tak naprawdę każdego dnia piersi wyglądają jeszcze inaczej.

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    11 lip 2021
    Najlepszy komentarz

To moje 480 ml Mentor, robiłam 13 lutego 2020. Są ładne, ale jednak mam niedosyt ,tym bardziej że mam 172 wzrostu i teraz 63 kg. Mam całkiem naturalny efekt. Dlatego uzgodnilam z moim lekarzem 680 ml Mentor Xtra. Tak, my kobiety...

• Anonim
    KlaudiaS
    10 lip 2021

Dziękuję za komplement:-)) Jestem 3 tyg. po i też już chodzą mi po głowie większe... ehh, my, kobiety :-))

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    10 lip 2021

I też chcę te nowe Mentor Xtra, gdyż dużo dobrego słyszałam o nich i świetnie wypełniają górę, u Ciebie naprawdę super efekt.

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    10 lip 2021

Ja mam też Mentor 480 ml okrągłe, najwyższy profil, 77 pod biustem. W październiku wymieniam na 680 ml Xtra Mentor. Bardzo ładny biust, ułożą się, ++to za szybko na panikę.

• Anonim
    KlaudiaS
    10 lip 2021

74 cm pod biustem, implant 470 mentor xtra okrągły :-))

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    10 lip 2021

Daj im jeszcze czas, one muszą się ułożyć. To trwa tak do 6 miesięcy po operacji. Można wiedzieć, jakie masz wymiary i jaki implant wybrałaś, gdyż piersi są bardzo duże i ładne.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać