Witam, operację miałam 15 kwietnia, od 2 dni widzę, że moja lewa piersi opadła a sutek jest nieco wyżej, widzę też delikatnie kontur implantu oraz lekkie wgłębienie od strony mostka. Czy to np. początek bottoming outu? a może naturalne układanie się piersi. Zaczynam panikować:( blizna też bardziej się odsłoniła po jednej stronie. Pierwsze zdjęcie zaraz po reszta najnowsze
Powinnaś nosić taki pas kompresujący (uciskowy) nad piersiami. U mnie też była asymetria, ale po 3-4 miesiącach wszystko się ładnie ułożyło.
2 tygodnie to bardzo krótki okres czasu.
Ostateczny efekt możesz ocenić dopiero po przynajmniej 6 miesiącach.
Moje piersi z miesiąc n miesiąc wyglądały inaczej (układały się i zaczynały wyglądać coraz bardziej tak, jak powinny).
Z tymże u Ciebie za wcześnie, żeby cokolwiek oceniać.
A pisałaś do swojego operatora?Kiedy masz wizytę kontrolną? Nie minęły jeszcze 2 tygodnie więc to naprawdę bardzo krótki czas żeby cokolwiek powiedzieć. Piersi długo się układają, moje na początku były kwadratowe, po 2 tygodniach jedna była wyżej bo mięsień mocniej trzymał, dopiero teraz po 4 tygodniach zaczynają fajnie wyglądać
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.