85 cm pod biustem, szeroka klata piersiowa

Anonim
Kami_
Katowice · Utworzono: 10 lut 2023 · Ostatnia odpowiedź 7 mar 2023

Cześć 😊 mam szeroką klatkę piersiową, obwód pod biustem 85 cm i dosyć szeroką podstawę piersi - 15 cm. Piersi urosły na szerokość a niestety nie są zbyt wypukłe. Na konsultacji dowiedziałam się, że aby coś było widać potrzebuje implantu ponad 500 ml. Czy któraś z Was drogie forumowiczki miały podobne wymiary i są po operacji powiększenia i mógłby się podzielić doświadczeniami?

25 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    EdytaWojciuch1
    7 mar 2023

Kami tak powiedziałam w pracy bo mam małą rodzinną ekipę i tak by się zorientowali 😉 zresztą i tak bym nie wytrzymała i się chwaliła nowym biustem 😂 szczęście mnie rozpiera 😍
    MagdalenaPolak1 czekamy w takim razie na ciebie 😍

• Anonim
    MagdalenaPolak1
    7 mar 2023

EdytaWojciuch1 Mam operacje 22 marca ;)

• Anonim
    Kami_
    7 mar 2023

Edyta Wojciuch a mówiłaś w pracy o operacji powiększenia biustu?

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    5 mar 2023

Zapomniałam o jednym skutku ubocznym który mnie nie oszczędził 🙈to ogromny brzuch którego pozostałość jeszcze jest ze mną 🙈ponoć do 4 tygodni może się utrzymywać ten okropny wzięty brzuch 😉ale co tam wszystko minie a cycki ładne zostaną 🥰

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    5 mar 2023

Kami po narkozie czułam się bardzo dobrze zero skutków ubocznych które w teorii mogą wystąpić. L4 nie brałam bo mam taki rodzaj pracy, że mogłam wykonać ja zdalnie, ale po tygodniu i tak zajrzałam żeby sprawdzić czy wszystko ok 😁od kilku dni już nie mam żadnych dolegliwości bólowych a cycuchy z dnia na dzień pięknieją 😍teraz czekamy na twoja operacje 😍jeśli masz pytania pisz śmiało 😘

• Anonim
    Kami_
    5 mar 2023

EdytaWojciuch1 cieszę że wszytko w porządku i jesteś zadowolona - ja też już nie mogę się doczekać... termin mam na 19 kwietnia więc tuż tuż ;) a jak się czułaś po narkozie? Masz L4?

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    4 mar 2023

MagdalenaPolak1 z każdym dniem pięknieją i stają się miększe 🥰 też uważam, że najgorsze już za mną, teraz tak na prawdę już nie mam żadnych dolegliwości bólowych ale nadal trzeba być ostrożnym? Ty jesteś przed czy po?

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    4 mar 2023

Kasia978 Mentor xtra 440 ml średni profil

• Anonim

Anonim

3 mar 2023

Edyta, jakie masz implanty?

• Anonim
    MagdalenaPolak1
    2 mar 2023

Super 😍 EdytaWojciuch1 masz już najgorsze za sobą i fajne cycochy !

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    2 mar 2023
    Najlepszy komentarz

Druga trzecia i czwarta doba były ciężkie … ból pleców, łopatek, ucisk w klatce piersiowej. Od poniedziałku jest już w miarę normalnie 😉 piersi codziennie się zmieniają, wiadoma sprawa, że nadal są nabrzmiałe i mocno wrażliwe ale myślę, że najgorsze już za mną 😊 jeśli chodzi o mnie to najgorsze są noce i spanie na plecach 🙈oraz noszenie tego stanika 🙈 ale cóż ciągle napędza mnie tylko myśl, że latem już będzie pięknie ❤️
    Kami co u ciebie? Pytaj śmiało na wszystkie pytania odpowiem

• Anonim
    Kami_
    2 mar 2023

EdytaWojciuch1 a jak tam samopoczucie ? ;)

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    2 mar 2023

Cześć dziewczyny przesyłam kilka fotek 8 dni po zabiegu

• Anonim
    Kami_
    22 lut 2023

Edyta Wojciuch już nie 😔 jakąś awarię mają w esteticon...

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    21 lut 2023

Kami_ widać zdjęcia które dodałam? Bo u mnie nie?

• Anonim
    Kami_
    21 lut 2023

Edyta Wojciuch 😀 ekstra ❤️

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    21 lut 2023

Jestem już po 😍 jutro dodam zdjęcia bez stanika 😍 jestem przeszczęśliwa 😍

• Anonim

Anonim

14 lut 2023

Ja czekam na termin bo zapewne mój mąż będzie robił lipo brzucha a ja piersi

• Anonim
    EdytaWojciuch1
    12 lut 2023

Cześć MagdalenaPolak oczywiście, że się pochwale ja mam operacje 21/02 czyli lada chwila 😉

• Anonim
    MagdalenaPolak1
    12 lut 2023

@EdytaWojciuch pochwalisz się efektem po? Mam 22.03 operacje, podobne wymiary co Ty, szerokość klatki 11 cm,174 cm wzrostu wyjściowe naciągane A.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać