Cześć 😊 mam szeroką klatkę piersiową, obwód pod biustem 85 cm i dosyć szeroką podstawę piersi - 15 cm. Piersi urosły na szerokość a niestety nie są zbyt wypukłe. Na konsultacji dowiedziałam się, że aby coś było widać potrzebuje implantu ponad 500 ml. Czy któraś z Was drogie forumowiczki miały podobne wymiary i są po operacji powiększenia i mógłby się podzielić doświadczeniami?
Kami tak powiedziałam w pracy bo mam małą rodzinną ekipę i tak by się zorientowali 😉 zresztą i tak bym nie wytrzymała i się chwaliła nowym biustem 😂 szczęście mnie rozpiera 😍
MagdalenaPolak1 czekamy w takim razie na ciebie 😍
EdytaWojciuch1 Mam operacje 22 marca ;)
Edyta Wojciuch a mówiłaś w pracy o operacji powiększenia biustu?
Zapomniałam o jednym skutku ubocznym który mnie nie oszczędził 🙈to ogromny brzuch którego pozostałość jeszcze jest ze mną 🙈ponoć do 4 tygodni może się utrzymywać ten okropny wzięty brzuch 😉ale co tam wszystko minie a cycki ładne zostaną 🥰
Kami po narkozie czułam się bardzo dobrze zero skutków ubocznych które w teorii mogą wystąpić. L4 nie brałam bo mam taki rodzaj pracy, że mogłam wykonać ja zdalnie, ale po tygodniu i tak zajrzałam żeby sprawdzić czy wszystko ok 😁od kilku dni już nie mam żadnych dolegliwości bólowych a cycuchy z dnia na dzień pięknieją 😍teraz czekamy na twoja operacje 😍jeśli masz pytania pisz śmiało 😘
EdytaWojciuch1 cieszę że wszytko w porządku i jesteś zadowolona - ja też już nie mogę się doczekać... termin mam na 19 kwietnia więc tuż tuż ;) a jak się czułaś po narkozie? Masz L4?
MagdalenaPolak1 z każdym dniem pięknieją i stają się miększe 🥰 też uważam, że najgorsze już za mną, teraz tak na prawdę już nie mam żadnych dolegliwości bólowych ale nadal trzeba być ostrożnym? Ty jesteś przed czy po?
Kasia978 Mentor xtra 440 ml średni profil
Anonim
Edyta, jakie masz implanty?
Super 😍 EdytaWojciuch1 masz już najgorsze za sobą i fajne cycochy !
Druga trzecia i czwarta doba były ciężkie … ból pleców, łopatek, ucisk w klatce piersiowej. Od poniedziałku jest już w miarę normalnie 😉 piersi codziennie się zmieniają, wiadoma sprawa, że nadal są nabrzmiałe i mocno wrażliwe ale myślę, że najgorsze już za mną 😊 jeśli chodzi o mnie to najgorsze są noce i spanie na plecach 🙈oraz noszenie tego stanika 🙈 ale cóż ciągle napędza mnie tylko myśl, że latem już będzie pięknie ❤️
Kami co u ciebie? Pytaj śmiało na wszystkie pytania odpowiem
EdytaWojciuch1 a jak tam samopoczucie ? ;)
Edyta Wojciuch już nie 😔 jakąś awarię mają w esteticon...
Kami_ widać zdjęcia które dodałam? Bo u mnie nie?
Edyta Wojciuch 😀 ekstra ❤️
Jestem już po 😍 jutro dodam zdjęcia bez stanika 😍 jestem przeszczęśliwa 😍
Anonim
Ja czekam na termin bo zapewne mój mąż będzie robił lipo brzucha a ja piersi
Cześć MagdalenaPolak oczywiście, że się pochwale ja mam operacje 21/02 czyli lada chwila 😉
@EdytaWojciuch pochwalisz się efektem po? Mam 22.03 operacje, podobne wymiary co Ty, szerokość klatki 11 cm,174 cm wzrostu wyjściowe naciągane A.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.