Hej, jestem 8 dzień po op powiększenia piersi. Nie wiem co ze mną nie tak 😑 zamiast się cieszyć- dramatyzuje ze mam ograniczone ruchy, że ten brzuch jest taki wzdęty po narkozie. Przez 5 dni bralam pyralgine na przemian z ibupromem jak tylko odłożyłam czuje się jakby mnie łamało w kościach takie uczucie chłodu jak przy przeziębieniu. Ktoś miał podobnie? Pozdrawiam serdecznie
Nie martw się niczym . Ja płakałam 3 tygodnie i zastanawiałam się dlaczego zrobiłam sobie taką krzywdę. 3 tygodnie byłam kaleką, musieli mnie myć i karmić. Później Covid który zaburzył gojenie .... Teraz z perspektywy czasu nie żałuję decyzji. Minęły 4 miesiące i wróciłam już do ,,normalności,,. Zobaczysz że wszystko minie
Dziękuję.
Hej, nie martw się, ja też tak miałam. Dreszcze , poczucie zimna, zaburzenie krążenia a nawet lekką mgłę mózgową... Na serio! To chyba że strachu , osłabienia i szoku. Ale zapewniam Cię, to przejdzie wcześniej czy później. Daj sobie czas na rekonwalescencję i będzie coraz lepiej 👍
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.