Witajcie! Zwracam się z prośba o radę nt. mojego 7-mio tygodniowego biustu. Otóż bardzo martwi mnie dość duża różnica w wielkości piersi- lewa jest pełniejsza. Mentor 350cc pod mięsień. Będę wdzięczna za każdy komentarz.
Też jestem tyle po operacji. Mój biust wygląda inaczej. Implant ten sam praktycznie bo 370 też mentor okrągłe. Nosilam I noszę stanik no i pas przez miesiąc non stop teraz na noc. Moim zdaniem pas by pomógł żeby piersi zeszły ciut niżej Ale najlepiej pytać lekarza. Zdjęcia moje masz w moim profilu w recenzji jak byś chciała porównać.
Dzień dobry.
Moje wszystkie pacjentki noszą specjalistyczny stanik modelujący z pasem przez okres do 3 miesięcy po operacji. Proponowałbym spytać Operatora, czy taki pas nie byłby dobrym pomysłem.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń
Witam,
Zdecydowanie za wcześnie, aby oceniać efekty końcowe. Piersi jeszcze w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy powinny się ułożyć, także proszę uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiamy
Była lekka asymetria, zreszta nie jesteśmy równi ;) ale tu gołym okiem widać, ze asymetria jest i to spora a wyjściowy biust był mały wiec wielkości asymetrii tez małe
Dzień dobry,
Dziękuje Doktorze za zainteresowanie moim przypadkiem. W kwestii pasa nie miałam go w ogóle w zaleceniach, jeżeli chodzi o stanik to w ciągu dnia wg operatora mogę już chodzić w staniku bez fiszbin w nocy zaś jestem w tym pooperacyjnym.
Wiecie co, wszystko Ok, ale pas nosi się żeby implant zszedł w dół a tu ewidentnie nie ma opuchlizny u góry piersi tylko implant odznacza się na dole... Jak na moje oko dziwnie to wyglada, a piersi po operacji oglądałam wiele. Może poczekaj jeszcze trochę, ale jeśli nadal nie bedziesz zadowolona to nie zostawiaj tego. Mało to nie kosztuje wiec efekt ma być WOW ???
Tak, pierwsze jest na siedząco. Pasa w ogóle nie miałam w zaleceniach.
Dzień dobry.
Piersi powinny się jeszcze znacznie poprawić przez najbliższe kilkanaście tygodni - ale konieczne jest nieprzerwane noszenie specjalistycznego stanika modelującego z pasem.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej, Specjalista Chirurgii Ogólnej
okragle czy anatomiczne? TEZ TAK MIALAM , mam anatomiczne, po 3 miesiacach mam jeszcze lekka asymetrie, jade na konsultacje, wydaje mis sie ze trzeba cierpliwie czekac , jak pisza dziewczyny 3-6 miesiacy one sie jeszcze ukladaja zgodnie z ruchem miesni i cale cialo sie musi dostosowac, pytaj sie swojego operatora, a pas jeszcze nosisz, pierwsze zdjecie jest na siedzaco?
Kiciaa, na chwile obecna zachowam dla siebie. Wiem, ze na najlepsze efekty trzeba poczekać a tu na forum chce poczytać opinie
Tez uważam ze trzeba jeszcze poczekac ale tu ewidentnie nie ma opuchlizny od góry jak przy włożeniu implantu pod mięsień tylko widać zarys implantu i piersi są nisko.
Jeżeli przed zabiegiem była mała asymetria to po zabiegu równiez tak będzie, moim zdaniem piersi są piękne, zamiast martwić się szczegółami trzeba się cieszyć, piersi nabiorą kształtu po 3 do 6 miesięcy pozdrawiam
To są implanty okrągłe?
Podaj proszę u kogo robiłaś.
Implant pod mięsień. Operator mówi, ze Wszytko jest jak trzeba ale ...
A u kogo były robione?
Jak dla mnie sutki są za wysoko ale być może jeszcze się ułożą. Czy implant był pod mięsień? Wyglada jakby był pod gruczoł. Skontaktuj się z lekarzem. Pozdrawiam
W moim przypadku też tak było, piersi do trzech miesięcy się układają, możliwe że jeszcze utrzymuje się opuchlizna. Pozdrawiam
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.