7 tydzień po operacji piersi implantami 330cpg mentor

Ola223
Katowice · Utworzono: 13 lip 2026

Jestem 7 tydzień po operacji powiększenia piersi i liftingu Benelli/Donut. Od samego początku lewa pierś była większa, wyższa,bardziej napięta i mocniej puchła nocami. Po około 3 tygodniach zaczęła schodzić z prawej piersi opuchlizna , a rany bardzo ładnie się zagoiły. Natomiast pierś lewa była ciągle opuchnięta , ciepła , ciągnęła do góry i bolała przy wszelkim ruchu. Zaczęła się robic różnica w wysokości piersi. Pojechałam do swojego chirurga zrobić USG i usłyszałam że są małe ślady płynu, ale wszystko jest ok i muszę uzbroić się w cierpliwość. Po kolejnym tygodniu z blizny około sutka zaczęła wyciekać ropa, pierś była zaczerwieniona i ciepłai boląca. Chirurg przepisał abtybiotyk i zlecił posiew. Z badania nie wyszły bakterie. Opuchlizna zeszła, ale implant ciągle siedzi wysoko. Czuję że od strony pachy jest mocno dociskany i uwiera , wbija się w tkankę od strony mostku na dole. Tak jakby na dole po bokach był trzymany i podbija go do góry, a skóra pod piersią na bokach zrobiła się bardzo luźna .. co się dzieje? Prawa pierś ładnie, naturalnie się układa.

0 komentarzy

Reklama

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać