Cześć. Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami. Za 1,5 tygodnia mam operację, zdecydowaliśmy się na Mentor xtra 470 cc. Mam 174 cm, 57 kg, pod biustem 72 cm. Lekarz nie rekomenduje kolejnych w tabeli 515 cc. A ja boję się, że 470 będą za małe przy moim wzroście :( jakie macie implanty przy podobnym wzroście? :)
Ja mam 171cm przy 75kg i 84cm w biuście (mam A75) i będę miała mentory xtra m+ 545ml
Jak mam ten sam wzrost i waga imam 440 motiva corsę. Pooglądaj sobie fotki. To jest wystarczająco.
Hej, ja mam 455ml. Dzisiaj wybrałabym większy implant.
Startowałam z rozmiaru 80b, wzrost 169cm, waga 60-61kg, obwód pod biustem 78cm. Po operacji obwód w biuście (8tyg. po operacji) 96cm.
Ja mam 180cm wzrostu, waga 62 i też mam 470ml mentor extra wysoki Profil. Są idealne.
Anonim
Marzena Robak jaki numer stanika nosisz?
Piszesz że masz 97 a po zabiegu mierzyłaś się? Dużo zeszło w cm?
Ja mam 101 cm a jestem tydzień po operacji i boje się że mi zmaleją ☹️
470ml mentor cc, 75 pod biustem, rok po operacji powiększenia - 97cm w biuście ☺️😊
Dziewczyny to moje po mastopeksji+implanty+zmniejszenie otoczek. Mentor okrągłe pod mięsień HP Xtra 455. 7 tyg. po operacji zaraz będzie. Cały czas się goją. Jeszcze jest między piersiami obrzęk, i są troszkę nierówne bo jeszcze w jednej mięsień trzyma. Ale już się układają.
Anonim
No właśnie, zależy od sylwetki. Jeden rodzaj a u każdej kobiety inaczej będzie wyglądać.
Anonim
Pod mięsień. Powiedziałam pani dr że chcę proporcjonalne do sylwetki. Mogłam wziąć też 450 ale już wydawały mi się za duże i pani dr też powiedziała że najbardziej widzi u mnie 425cc.
Anonim
X_anna89 pod mięsień nie dual plane?
x_anna89 a jaki model dr polecił/poleciła?
MarzenaRobak
A ile w biuście Ci wyszło i jak miałaś wyjściówkę?
Anonim
Ja mam zaplanowaną operację na styczeń mentor xtra hp 425 ml pod mięsień. Mam 173 cm 64 kg pod biustem 75-80 cm zależy czy mocniej ścisnę czy na luzie. Wykarmione małe b mi zostało. Po operacji mam nosić biustonosz z triumfa 80D
Pod biustem mam 75cm
Anonim
MarzenaRobak a ile cm masz pod biustem?
Ja właśnie mam do wyboru 470-515 mentor hp xtra i wciąż się zastanawiam, a operacja tuż tuż… 🙈
Ja mam 180cm wzrostu, mam implanty 470ml mentor extra wysoki profil i są idealne. Większe nie wyglądałyby estetycznie
Fuancy
Ile wyszło Ci w biuście przy tych 470 mentorach? I ile to. już po operacji?
Mam podobne wymiary 176 cm, 55 kg i 70 pod biustem i mam od 5ciu tygodni motiva ergonomix corse 410. Pani doktor nie chciała mi włożyć więcej. W biuście wyszło mi 92 cm. Niby nie mało ale ... dlatego interesuje mnie efekt po mentorach. Wyjściowa u mnie 70A
Tak są naprawdę mega w dotyku, i układają się w bardziej naturalny sposób. Doktor który mnie operował ma sposobność nie wkładania za dużych implantów tylko max proporcjonalnie do sylwetki. Fakt że teraz jak patrzę to mogłyby być większe, ale z drugiej strony już mam problem znaleźć biustonosz w moim rozmiarze w rozsądnej cenie, no i jak sobie przypomnę o moich małych zwisach to jestem przeszczęśliwa 😁
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.