410cc vs 380 cc, który rozmiar

Anonim
breast
Łódź · Utworzono: 29 wrz 2024 · Ostatnia odpowiedź 30 wrz 2024

Cześć. Jestem po konsultacji u lekarza i zastanawiam się ciągle nad wyborem implantu. Jestem szczuplutka (ok 50kg, 163cm, 70cm pod biustem). Mierzyliśmy dużo różnych rozmiarów i padło na 410 jako największy, 380 jako średni i 355 jako najmniejszy (lekarz ma 3 rozmiary na sali operacyjnej). Teraz zastanawiam się czy 410 nie będzie za duże przy mojej budowie, zależy mi na widocznym efekcie, aby rozmiary było widać nie tylko przy dekolcie, ale także w zwykłych koszulkach. Nie chce jednak wyglądać karykaturalnie. Skonsultuje to jeszcze z lekarzem, ale chciałabym poznać opinie innych pań, które być może są wizualnie/ wymiarowo, podobne do mnie i chciałaby podzielić się zdjęciami i odczuciami. Wybrałam implantu okrągłe, metodą podpowieziowa. Te 30 ml to niby nie dużo, ale jednak zawsze coś. Wstawiam zdjęcia z przymiarek, oczywiście lekarz poinformował mnie że nie należy się tym sugerować co do ostatecznego wyglądu piersi, a raczej do objętości :).

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    30 wrz 2024
    Najlepszy komentarz

380 wyglądają bardziej normalnie. Raczej szczupłe dziewczyny naturalnie rzadko kiedy mają bujny biust, bo piersi to głównie tkanka tłuszczowa, więc będąc mega szczupła nikt nie uwierzy, że to Twoje naturalne piersi, patrząc na Ciebie, bo co jak co, ale każda laska, która się odchudza zawsze narzeka, że piersi zeszły najszybciej.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać