Jestem po usunięciu implantów piersi i jestem szczupła. Jak mogę poprawić wygląd lub zwiększyć objętość piersi? Jakie ćwiczenia fizyczne lub zabiegi chirurgiczne zaleciłby specjalista medycyny estetycznej lib chirurg plastyczny?
Muszę usunąć po 15 latach, płyn wokół implantu
Hej, ja też wyjmuję. Jak według Ciebie one wyglądają? Czy bolało Cię po wyjęciu ? Dziękuję
Anonim
Możesz napisać jak długo miałaś implanty i jakiej firmy? Nie chcieli ci uznać gwarancji? Lekarz nie chciał jakoś pomóc?
Usunęłam oba bo jeden pękł i rozlał się po piersi, pomimo gwarancji. Miałam dreszcze i zawroty głowy, ale pęknięcia nie czułam. Została usunięta mi kieszeń jednej piersi i oczyszczona rana. Piersi wyglądają inaczej, asymetrycznie i strasznie. Kompletnie nie poprzypomina mojego biustu sprzed implantów. I nikt za moje zdeformowane piersi nie bierze odpowiedzialności. Gwarancja to czysty marketing. Chodzi o zysk plastyków. Wycinek piersi oddano do histopatologii. Implanty zarówno całe jak i po rozlania grożą chłoniakiem. Są na to dowody empiryczne. Mam też podwójne blizny. Nigdy bym się nie zdecydowała na wszczepienie gdybym wiedziała co mnie czeka. I nie zdecyduje się powtórnie. Pozdrowienia
Anonim
Ćwiczeniami można jedynie wpłynąć na mięśnie dzięki którym biust się ujędrni, ale nie na ich objętość. Wszystkie kremy masaże zabiegi w salonie kosmetycznym będą ujędrniać skórę, zagęszczać ją dzięki czemu biust będzie ładniej wyglądał, ale nie stanie się większy. Na to tylko implanty lub transfer tłuszczu.
Hej, właśnie podpinam się do pytania czemu usunęłaś implanty? Ja mam wyznaczony termin operacji i przyznałem że zaczynam się bać 🙈
Dlaczego usunęłaś?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.