6 dni po operacji piersi

Anonim
Patr_Komst
Stalowa Wola · Utworzono: 20 maj 2025 · Ostatnia odpowiedź 23 maj 2025

Hej, jestem aktualnie 6 dzień po operacji piersi. Operacja była 16.04. Pozowle załączyć sobie zdjęcie bo martwię się czy aby napewno wszystko jest okej. Piersi wyglądają jak kołki, dodatkowo od 3 dni boli mnie prawa pierś przy każdym ruchu czy napięciu klatki piersiowej. Ból jest kłujący taki przeszywający bliżej środka piersi nad mostkiem. Czy też tak miałyście? :(

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Patr_Komst
    23 maj 2025

Dzięki dziewczyny. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie mniej wszystko boli. czasem coś zakłuje jakby igła w obu piersiach.

• Anonim
    Ann167
    Użytkownik wyróżniony
    23 maj 2025

Tak jak napisała Smerfetka to jeśli chodzi o wygląd piersi to wszystko jest okej.
    Każda z nas przechodziła inaczej okres rekonwalescencji dlatego najlepiej skonsultować się ze swoim operatorem.
    Moje przez 3 tygodnie były twarde jak kamień, jakby ktoś mi je przykleił. Też odczuwałam kłucia , mrowienie, czasem nagle,siedząc i nie ruszając się. Mi operator tłumaczył że to nerwobóle i będą się zdarzać , z czasem było ich coraz mniej.U Ciebie widzę widzę też krwiaki i siniaki,to może też pogłębiać ból . Ja miałam małego pod prawą piersią i dopóki się nie wchłonął to bardziej bolała mnie prawa pierś .
    Napisz do operatora i będziesz spokojniejsza:))

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    20 maj 2025
    Najlepszy komentarz

Jeśli chodzi o kształt to wszystko ok. Dopiero po około 6tyg moje nabrały normalnego kształtu i opuchlizna zeszła. Jeśli chodzi o ból ja każdy niepokojący ból konsultowałam z operatorem. Możemy Ci pisać że to normalne że boki i kluje bo też tak ale każdy przypadek jest inny. Uważam że od tego jest lekarz by ocenić czy to normalne czy coś niepokojącego. Ja że swoim wymieniałam smsy jak miał czas oddzwaniał porozmawiać że mną wytłumaczyć dopytać więcej a jak był czegoś pewny to odpisywał mi sms. Zawsze mnie to uspokajało.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać