Witam, 10 dni temu miałam labioplastykę, jestem załamana aktualnym wyglądem… wargi są nierówne, jedna bardzo gruba a o łechtaczce nie wspomnę… co myślicie? Czy to jeszcze się jakimś cudem zmieni? Pierwotny wygląd był znacznie lepszy 🙁
Edit- miesiąc od zabiegu i już opuchlizny nie ma, ale cały czas delikatnie jedna warga większa/grubsza jednak już tego tak nie widać, łechtaczka inaczej wygląda już przed zabiegiem ale chyba tak musi być, aby całość była spójna 😉 szwy się jeszcze nie wchłonęły do końca i jeszcze boli przy dotyku 😉
Witam. Ja 5 dni po labio, na razie strasznie to wygląda, swędzi, piecze i ani chodzić ani siedzieć ani spać. Nie wiem kto to wypisuje w necie, że po 2 dniach do pracy można wrócić?!
Spokojnie opuchlizna może utrzymywać się nawet kilka miesięcy. Ja bardzo spuchłam po operacji :( może dlatego, że miałam dużo wycinane. A teraz jestem już 3tyg po operacji i dalej mam dość sporo opuchnięte a najbardziej przy łechtaczce i jedna warga jest raz mniejsza, raz większa bo puchną jak więcej pochodzę. Więc spokojnie wszystko potrzebuje czasu, to nie taka szybka rekonwalescencja jak mówią niektórzy lekarze.
Wszystko, nierówności po złym zszyciu i ubytek na 2cm , wygląda jak dziura ja to dopiero załamana. Muszę szukać lekarza, który mnie naprawi ;/ a jakie koszta - Szok
Ewelina - no właśnie nie mogę się przyzwyczaić… a co u Ciebie zepsuli jeżeli można wiedzieć?
Kobieto wygląda bardzo ładnie ! Mi to dopiero zepsuli ...eh
Opuchlizna schodzi bardzo nierównomiernie. Nie martw się. Ja po labio tez byłam bardzo opuchnięta
Będzie dobrze! Ja miałam bardzo opuchnięte wargi sromowe a napletek łechtaczki był bardzo duży. Po kilku tygodniach będzie lepiej
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.