Hej dziewczyny :) Jestem tydzień po zabiegu labioplastyki i sikam krzywo tzn. mocz czasem leci też po wewnętrznej stronie ud i po pośladkach. Wiecie czym to może być spowodowane? Czy któraś z Was też tak miała? Niepokoję się czy to przejdzie :(
Normalne, przeszło u mnie po miesiącu. Lekarz mi tłumaczył co się tam dzieje i dlaczego jest taki objaw. Coś z obrzękiem.
Nie wiem czy aż tak, ale również miałam wrażenie, że krzywo sikam. Niestety nie pamiętam kiedy to minęło. Dziś jestem 3 msc po zabiegu i już od dawna ten problem nie występuje w ogóle. Uzbrój się w cierpliwość, bo ta strefa będzie się sporo zmieniać, u mnie zmieniało się intensywnie do ok. 10 tygodni. Byłam ostatnio na konsultacji i usłyszałam, że ta blizna będzie się jeszcze remodelować i to nadal nie jest ostateczny efekt (czytaj: będzie jeszcze ładniej). Tak więc czekam :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.