Rekonstrukcja u dr Serafina - opinie

Anonim
Niewidzialna333
Bydgoszcz · Utworzono: 13 maj 2023 · Ostatnia odpowiedź 14 paź 2024

Hejka, czy jest jakaś dziewczyna tutaj która przeszła rekonstrukcje u Dr Dawida Serafina w Gliwicach? Czy doktor naprawdę pomaga wrócić do normalnego życia? Czy ryzykować kolejny raz ? Błagam jeśli jesteście po rekonstrukcji napiszcie

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    LaraKwroc
    14 paź 2024

Jestem po rekonstrukcji u Serafina. Jedyny właściwy adres w Polsce i chyba też w Europie. Napisz do niego.

• Anonim
    AgataMinka
    28 sie 2024

Ja robiłam rekonstrukcję u dr Serafina. Wcześniej miałam operację a właściwie to dwie. Niestety zostałam **********. Amputacja warg. Trafiłam na osobę, która udaje, że potrafi wykonać taki zabieg. Sięgnęłam dna emocjonalnego po tych oszpecających mnie zabiegach. Jestem w trakcie składania pozwu. Jak się okazuje nie jestem jedyną ofiarą tej osoby. MIałam wykonaną operację rekonstrukcyjną u dr Serafina i tylko dzięki niemu jestem tutaj, żyje, mam męża i mogę się dalej realizować jako pełnowartościowa kobieta. Dr Serafin to nie tylko arcymistrz ginekologii plastycznej ale przede wszystkim fajny, uprzejmy i empatyczny człowiek. Bardzo skromny, choć jego osiągnięcia na świecie wynoszą go na zupełnie inną planetę. Polecam ze szczerego serca. Wszyscy mówią że robią rekonstrukcję, ale dr Serafin jako jedyny je faktycznie wykonuje i to na światowym poziomie.

• Anonim
    Kate79
    7 wrz 2023

Hej i jak miałaś rekonstrukcję u dr Serafina? Też jestem po nieudanej labioplastyce…jadę na wizytę za 2 tygodnie. Ciekawa jestem czy udało Ci poprawić ?

Pozdrawiam,

• Anonim
    Niewidzialna333
    21 maj 2023

Karolka4- Mam wizytę za 2 tygodnie u doktora Serafina i zobaczę jak on to oceni.
    To że wygląda dobrze nie znaczy, że funkcjonalnie jest tak samo. Bo funkcjonalnie jest 100 razy gorzej jak przed zabiegiem. Napletek który jest ogromny przykleja mi się do boków i ciągnie małe wargi, i w konsekwencji tego otwiera mi się cały przedsionek.

• Anonim
    karolka4
    21 maj 2023
    Najlepszy komentarz

Widziałam twój poprzedni post. Jeszcze u ciebie za wcześnie by myśleć o takich rzeczach jak rekonstrukcja. Na zdjęciu wygląda to dobrze :) Czy twoje dolegliwości są aż tak złe?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać