Powrót samochodem po labioplastyce

Anonim
Wle
· Utworzono: 2 kwi 2025 · Ostatnia odpowiedź 1 maj 2025

Hej! Za tydzień moja kolej na zabieg labioplastyki:) chciałabym zapytać się Was, o wasze doświadczenie związane z powrotem do domu. Czeka mnie prawie 4 godzinna droga do domu samochodem, oczywiście jako pasażer. I zastanawiam się, jak rozwiązałyście kwestie siedzenia? Jak się usadowić w fotelu, aby nie gnieść krocza po zabiegu? Myślałam nad dmuchanym kołem do pływania, aby na nim usiąść. Ale może za bardzo kombinuje i jest to prostsze niż się wydaje ? Będę wdzięczna za Wasze porady, jak wyglądała Wasza droga powrotna.

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Kat169
    1 maj 2025

Potwierdzam. Po operacji najlepiej odpocząć. Będziesz się szybciej i lepiej goić.

• Anonim
    Dorota_Piasek
    30 kwi 2025

Nie polecam, prowadzić auta po operacji. Mój lekarz zabronił mi wracać jako pasażerka autem tego samego dnia. Ma doświadczenie, więc z nim nie dyskutowałam. Ja wracałam jako pasażerka kolejnego dnia - 3 godziny i nie ukrywam było ciężko. Weź sobie dmuchane koło a na to jeszcze miękki koc. Jak możesz to zostań na noc w klinice.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać