Pomocy, czy aby nie jestem źle pozszywana?

Anonim
Czarna46
Użytkownik wyróżniony
Włocławek · Utworzono: 15 paź 2022 · Ostatnia odpowiedź 8 lut 2023

Jestem 11 dni po labio, wygląda to tak jakbym była źle pozszywana. Nie widać nigdzie łechtaczki. Pani doktor twierdzi, że wszystko jest dobrze, że łechtaczka jest. Ale gdzie? Gdzie mogę się udać na konsultację?

9 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Aga2888
    8 lut 2023

Malgoska123 czy miałaś wykonywany zabieg u dr Sikory?

• Anonim
    aniam20
    22 lis 2022

Hej, ja polecam ci doktora Marcina Nylec, ogarnia tematy związane m.in. z leczeniem powikłań po tego typu zabiegach. W opinii pacjentek uratował naprawdę wiele beznadziejnych przypadków:) klinika skórna katowice - tam przyjmuje. Co do twojego problemu - wg mnie potrzebujesz minimum 2-3 tygodnie:) żeby to wszystko zaczęło wyglądać tak, jak powinno. Nie martw się na zapas bo są lekarze, którzy naprawdę są w stanie uratować to !

• Anonim
    AniaAniaAniaAnia
    6 lis 2022

Idź do lek. Dawida Lisieckiego. Robił mi korektę wargi po uszkodzeniu przy porodzie. Miałam takie coś jak Ty po prawej stronie i teraz jest już dobrze.

• Szanowna Pani 11 dni po zabiegu tkanki są jeszcze obrzęknięte i to jest normalne. Rozumiem, że nie ma Pani dolegliwości bólowych? Na podstawie załączonego zdjęcia mogę jedynie zaprosić Panią na konsultację i omówienie planu dalszego postępowania.

Pozdrawiam,
    lek. Dawid Lisiecki
    specjalista położnictwa i ginekologii
    ginekologia estetyczna i plastyczna

• Anonim
    Enedtill
    19 paź 2022

Polecam obejrzeć film dokumentalny 100 wagin jest świetny. Jest na youtubie.

• Anonim
    Enedtill
    19 paź 2022

Wg mnie wargi sromowe w jednym miejscu powinny być zszyte, a łechtaczka powinna być tam gdzie zaznaczyłam. Pamiętaj, że łechtaczka nie jest nigdy na wierzchu, jest ukryta pod kapturkiem z warg sromowych (jest w ten sposób chroniona) aby ją zobaczyć trzeba je rozszerzyć i nadnieść.

• Anonim
    Onawawa
    Użytkownik wyróżniony
    18 paź 2022

.... ta prawa warga... nie wiem, nie znam się... świeża sprawa dość, ale raczej dużo się już nie zmieni.... mnie też nie wydaje się że wszystko gra...

• Anonim
    Enedtill
    18 paź 2022

No generalnie trzon łechtaczki jest zawsze ukryty pod kapturkiem z warg sromowych, zmacaj ją sobie.

• Anonim
    Malgoska123
    15 paź 2022
    Najlepszy komentarz

Polecam dr Sikorę z Łodzi. Mogłabyś napisać kto robił zabieg?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać