Jestem 11 dni po labio, wygląda to tak jakbym była źle pozszywana. Nie widać nigdzie łechtaczki. Pani doktor twierdzi, że wszystko jest dobrze, że łechtaczka jest. Ale gdzie? Gdzie mogę się udać na konsultację?
Malgoska123 czy miałaś wykonywany zabieg u dr Sikory?
Hej, ja polecam ci doktora Marcina Nylec, ogarnia tematy związane m.in. z leczeniem powikłań po tego typu zabiegach. W opinii pacjentek uratował naprawdę wiele beznadziejnych przypadków:) klinika skórna katowice - tam przyjmuje. Co do twojego problemu - wg mnie potrzebujesz minimum 2-3 tygodnie:) żeby to wszystko zaczęło wyglądać tak, jak powinno. Nie martw się na zapas bo są lekarze, którzy naprawdę są w stanie uratować to !
Idź do lek. Dawida Lisieckiego. Robił mi korektę wargi po uszkodzeniu przy porodzie. Miałam takie coś jak Ty po prawej stronie i teraz jest już dobrze.
Szanowna Pani 11 dni po zabiegu tkanki są jeszcze obrzęknięte i to jest normalne. Rozumiem, że nie ma Pani dolegliwości bólowych? Na podstawie załączonego zdjęcia mogę jedynie zaprosić Panią na konsultację i omówienie planu dalszego postępowania.
Pozdrawiam,
lek. Dawid Lisiecki
specjalista położnictwa i ginekologii
ginekologia estetyczna i plastyczna
Polecam obejrzeć film dokumentalny 100 wagin jest świetny. Jest na youtubie.
Wg mnie wargi sromowe w jednym miejscu powinny być zszyte, a łechtaczka powinna być tam gdzie zaznaczyłam. Pamiętaj, że łechtaczka nie jest nigdy na wierzchu, jest ukryta pod kapturkiem z warg sromowych (jest w ten sposób chroniona) aby ją zobaczyć trzeba je rozszerzyć i nadnieść.
.... ta prawa warga... nie wiem, nie znam się... świeża sprawa dość, ale raczej dużo się już nie zmieni.... mnie też nie wydaje się że wszystko gra...
No generalnie trzon łechtaczki jest zawsze ukryty pod kapturkiem z warg sromowych, zmacaj ją sobie.
Polecam dr Sikorę z Łodzi. Mogłabyś napisać kto robił zabieg?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.