Witajcie Piszę O tym bo mam pewnie wątpliwości do przeprowadzonego zabiegu u mnie. A mianowicie cztery dni temu miałam robioną labioplastykę. Zabieg się udał, generalnie ból miałam tylko w szpitalu. Po powrocie do domu już nic mnie nie bolało. Na drugi dzień opuchlizna i Delikatny ból przy dotykaniu i myciu. Kolejnego dnia zaczęło się swędzenie w środku od cewki do pochwy oraz biały nalot na wewnętrznej stronie warg i w środku. Troche mnie to martwi bo do dzisiaj doskwiera mi dość Spore swędzenie i pojawiły się upławy białe. Podejrzewam u siebie infekcję intymną, bo z dnia na dzień nie jest lepiej tylko gorzej z tym swędzeniem. Zastanawiam się nad zastosowaniem maści dopochwowej cootidal. Czy któraś z was może stosowała leki na infekcję intymne podczas rekonwalescencji po korekcie warg? Dodatkowo zastanawiam się czy ta rana się prawidłowo goi oraz czy takie zakrycie łechtaczki jest prawidłowe?
Proszę, skonsultuj się z dr Ledniowską
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.