Labioplastyka obawa że rana się źle zrasta

Anonim
Jow2
· Utworzono: 28 maj 2025 · Ostatnia odpowiedź 4 cze 2025

Mam pytanie, bardzo proszę o pomoc, bo stres chyba mnie zje, jestem prawie 3 tygodnie po labioplastyce, wargi wzrastają się super, łechtaczka też, ale miałam też szycie pomiędzy wargami i większymi, a mniejszymi. Lekarz zabronił mi zaglondania i dotykania. Ja dzis leciutko rozchylilam te miejsce w celu sprawdzenia czy jest okej, bo czuje pieczenia, mam wrażenie, że twm musiały się rozejść szwy bo jest tak jak by po długości wgłębienie, czy to się zrośnie czy to zostawić czy co mam robić?

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Jow2
    4 cze 2025

Ana13, nie napisałam całego komentarza i się dodał...
    Eh, spokojnej, tak jak napsialam ja miałam 10 dni po. Byłam przerażona, panika...
    Ja mam ten komfort, że mam delikatne miesiączki, Ty jzu bedziesz prawie 3tygodnie po, więc super, mi lekarz ciągle powtarzał, żebym tam nie zaglądała, bo to jest dość ważne, żeby nie naruszać tej błony która się tworzy podczas gojenia, że to jest delikatne. Ja widzę, że dopieor szwy mi się wchłaniają.

• Anonim
    Jow2
    4 cze 2025

Ana 2, miałam 10 dni po. Ja mam dość słabe miesiączki, jedne dzień miałam podpaskę nałożona i zmieniałam co chwilę. Ja miałam ten komfort że dopiero do pracy wróciłam.

• Anonim
    Ana13
    3 cze 2025

Hej. Jestem po zabiegu dokładnie 11 dni, tak samo jak ty mam wrażenie że przy szyciu między wargami jest minimalna szczelina. Jow2 powiedz proszę czy miałaś już miesiączkę po zabiegu? U mnie sytuacja wygląda tak że wszystko jeszcze w trakcie gojenia a za 9-10 dni spodziewam się okresu i jestem przerażona jak to będzie wyglądać ....

• Anonim
    Patrycja877
    29 maj 2025
    Najlepszy komentarz

Miałam podobnie. Wygoiło się pięknie i równo :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać