Czy któraś z Was miała nieudaną labioplastykę u dr Serafina lub dr Nylca? Czytam same pozytywne opinie, ale bardzo boję się wszelkich zabiegów, a dodatkowo będzie to dla mnie duże wyzwanie finansowe, więc jednak chciałabym wybrać dobrze
Ostatecznie zdecydowałam się na dr Marcina Nylca. Jestem miesiąc po zabiegu i mogę go z czystym sumieniem polecić! Czułam się zaopiekowana, doktor wszystko dokładnie tłumaczy, a blizna po zabiegu jest praktycznie niewidoczna, a minął dopiero miesiąc!
Do jolka12350malpawppl
Czy miala Pani do czynienia z dr Serafinem?
A moze posiada Pani jakies informacje?
Zdecydowanie dr Nylec.
Miałam labioplastykę 3 miesiące temu u doktora Serafina. Efekt jest fenomenalny 😊🥰
Rowniez nie moge sie zdecydowac ktorego lekarza wybrac.
Cena zabiegu jest taka sama.
Ja polecam z całego serca doktora Serafina. Najlepszy specjalista w swojej dziedzinie !
Z czystym sumieniem polecam dr. Serafina. Miałam robiona labioplastykę jakieś 7 lat temu. Nie mogłam trafić na lepszego profesjonalistę. Efekt wspaniały… Jechałam specjalnie z Warszawy.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.