Labioplastyka jaka metodę wybrać?

Anonim
BarbaraMuszke
Olsztyn · Utworzono: 6 wrz 2024 · Ostatnia odpowiedź 14 paź 2024

Cześć, mam 21 lat i zdecydowałam się na wykonanie labioplastyki. Mam przerost III stopnia 6 cm. Lekarz wykonuje metodę trim jak i wedge. Zaproponował mi metodę trim, lecz zaczynam mieć co do niej wątpliwości po przeczytaniu różnych artykułów. Co o tym myślicie? Zabieg planowo mam mieć 20 listopada. Zaczynam się zastanawiać czy nie poinformować kliniki o zmianie metody, tylko w jaki sposób? Wystarczy telefonicznie? Chętnie też wysłucham waszych opinii i przeżyć po metodzie trim jak i wedge. Bo przyznam, że trochę panikuje.

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    LaraKwroc
    14 paź 2024

Cześć Basia. Uważaj na lekarzy, którzy chcą obcinać wargi. Ja też miałam taką operację, bo myślałam, że to nie ma znaczenia. Niestety ma olbrzymie. Wybierz najlepszego w Polsce. Ja przed moją poprawką zrobiłam bardzo duży research. Adres jest tylko jeden - dr Serafin. Trzymam kciuki. Pisz na maila do mnie jak masz jakieś pytania.

• Anonim
    mala2580
    29 wrz 2024

Skonsultuj to z dr Dawidem serafinem.
    Metoda amputacji to nie jest dobra metoda

• Anonim
    karolka4
    17 wrz 2024
    Najlepszy komentarz

Po pierwsze to moim zdaniem jak masz zastrzeżenia to zmień lekarza, a nie metodę. Wybierz takiego gdzie będziesz pewna jego opinii i umiejętności. Trim to dobra metoda przy mocno przerośniętych wargach - lekarz musi wyciąć klika cm skóry

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać