Cześć, mam 21 lat i zdecydowałam się na wykonanie labioplastyki. Mam przerost III stopnia 6 cm. Lekarz wykonuje metodę trim jak i wedge. Zaproponował mi metodę trim, lecz zaczynam mieć co do niej wątpliwości po przeczytaniu różnych artykułów. Co o tym myślicie? Zabieg planowo mam mieć 20 listopada. Zaczynam się zastanawiać czy nie poinformować kliniki o zmianie metody, tylko w jaki sposób? Wystarczy telefonicznie? Chętnie też wysłucham waszych opinii i przeżyć po metodzie trim jak i wedge. Bo przyznam, że trochę panikuje.
Cześć Basia. Uważaj na lekarzy, którzy chcą obcinać wargi. Ja też miałam taką operację, bo myślałam, że to nie ma znaczenia. Niestety ma olbrzymie. Wybierz najlepszego w Polsce. Ja przed moją poprawką zrobiłam bardzo duży research. Adres jest tylko jeden - dr Serafin. Trzymam kciuki. Pisz na maila do mnie jak masz jakieś pytania.
Skonsultuj to z dr Dawidem serafinem.
Metoda amputacji to nie jest dobra metoda
Po pierwsze to moim zdaniem jak masz zastrzeżenia to zmień lekarza, a nie metodę. Wybierz takiego gdzie będziesz pewna jego opinii i umiejętności. Trim to dobra metoda przy mocno przerośniętych wargach - lekarz musi wyciąć klika cm skóry
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.