Jestem kilka dni po zabiegu, cięcie wygląda okropnie. Zrobiła się tzw falbanka. Wygląda to krzywo i okropnie. Czy jest nadzieja ze będzie prosto? Co mogę z tym zrobic? Pytanie do kobiet które miały wykonywany zabieg labioplastyki też po tak tam wyglądałyscie?
Jak bardzo krzywo? U mnie też nie ma idealnej symetrii ale serio mi to nie przeszkadza. Efekt jest naturalny to było dla mnie najważniejsze. W porównaniu do tego co było teraz jest bajka :)
Jestem 3 tygodnie po zabiegu. W pierwszym tygodniu byłam przekonana, że coś poszło źle ;P. Ja miałam wycinane wargi i plastykę napletka łechtaczki. Wargi zszyte są jakby skóra do skóry, są bardzo krótkie, ale mi to pasuje. Też nie wierzyłam, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Boli mnie nadal ale tylko przy dotyku. Najgorsze teraz to swędzenie gojących się ran ;P
Też mam wrażenie ,że jest krzywo .Do tego 4 dni po zabiegu a ciągle mnie boli i ciągną szwy .Też tak masz??
Anonim
🥲
Anonim
Czy ktoś tutaj jest? 🥲
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.