Krwiak po operacji piersi

Anonim
Magda863120
Zielona Góra · Utworzono: 14 sty 2025 · Ostatnia odpowiedź 19 sty 2025

5 grudnia miałam zabieg podniesienia piersi cięcie w lizak po operacji wystąpił krwiak Z którym chodziłam około dwa tygodnie potem zaczęło się sączyć wszystko przestraszona pojechałam do kliniki Powiedziano mi że to krwiak i ewakuowali go jeszcze potem dwa razy. Lewa pierś w której krwiaka nie było już zaczęła być przeze mnie masowana w celu zlikwidowania zgrubień i stwardnień a prawą pierś dopiero smaruję wazeliną i zacznę ją masować gdy strup odpadnie. Niestety bardzo się martwię deformacją uważam że jest znaczna i nie jestem do końca pewna czy tak jak mówi lekarz jestem w stanie masażem przywrócić piersi symetryczny wygląd w stosunku do lewej.

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    19 sty 2025

Ja też miałam KRWIAKA*

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    19 sty 2025

Ja też miałam Kwiska, z tymże u mnie ewakuowało go niecałe 12 h po operacji nr 1 powiększania.
    W nocy mnie lewa zaczęła boleć i rano od razu na stół celem ewakuacji.
    Na początku lewa była znacznie większa od lewej (prawie o rozmiar), ale poza tym, kształt był okey.
    Asymetria ustąpiła dopiero jakoś w 5 miesiącu po operacji, więc przez długi czas też się martwiłam, że jedna jest większa od drugiej.
    Skoro operacje miałaś w grudniu a ewakuację w styczniu to minimum 3-4 miesiące, żeby to zaczęło ustępować.
    Natomiast NIEPOKOIŁOBY MNIE U CIEBIE TO ZNIEKSZTAŁCENIE, ale może też potrzeba czasu, żeby ta pierś doszła do siebie po tej ewakuacji 🤔

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać