Waginolastyka -puszczanie gazów z pochwy

Anonim
Rad6
· Utworzono: 23 lip 2025 · Ostatnia odpowiedź 4 sie 2025

Cześć dziewczyny ;) Postanowiłam napisać w tym temacie. Tak się składa, że od 13 lat, jestem po dwóch porodach. Macice mam w tyłozgięciu ( przynajmniej tak kiedyś usłyszałam) Po porodach mam problem z wysiłkowym nietrzymaniem moczu ( w sensie posikuję trochę jak kaszlę, kicham, o skakaniu na skakance nie wspomnę). Podczas stosunku z kolei pochwa puszcza dziwne gazy..... Nie ukrywam, że przed mężem, to jest krępujące dla mnie.... Moje pytanie, czy zabieg załatwi sprawę ? Pozdrawiam.

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    martynasch
    4 sie 2025

Hej, przepraszam, że teraz odpisuję, ale byłam na urlopie kilka dni. Jeżeli jesteś na etapie szukania lekarza i jest Ci gdzieś tam po drodze ( w sensie lokalizacji), to chyba najlepszym wyborem będzie dr Serafin, który jest biegły z zakresu ginekologii estetycznej. Ja miałam akurat zupełnie inny zabieg, bo u mnie był zabieg labio. Natomiast wiem, że zajmuje się również taką tematyką jak Twój.

• Anonim
    Rad6
    31 lip 2025

Wiesz co, byłam ale szczerze mówiąc niewiele mi to dało. Druga sprawa, po wyjściu z basenu wylewa mi się woda. Prawdę powiedziawszy szukam jakiegoś dobrego lekarza, który pomoże mi ten problem rozwiązać, w sensie przeprowadzić zabieg. Może masz jakies doświadczenie w tego typu sprawach ?

• Anonim
    martynasch
    27 lip 2025

Cześć. Wiesz co, a byłaś może z tym u lekarza ? Może na jakiejś wizycie u fizjoterapeuty uroginekologicznego ? Bo może da się w ten sposób załatwić sprawę ? Czasami odpowiednie ćwiczenia dadzą radę.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać