Plastyka pochwy - odczucia po zabiegu

Anonim
Pistacja
· Utworzono: 13 gru 2010 · Ostatnia odpowiedź 24 lut 2026

Czy któraś z Pań miała operację pomniejszenia pochwy proszę napisać czy jest różnica i jak się czuły po zabiegu?

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Pat153
    24 lut 2026

Również byłam u dr Serafina na zabiegu. Jestem bardzo zadowolona. U mnie był problem po drugim porodzie. Czułam się luźniejsza i pochwa podczas stosunku puszczała mi bąki. Na pewno na co się warto nastawić to na to, że nie będziesz od razu czuła niewiadomo jakiej przyjemności, bo musisz przejść przez okres rekonwalscencji. Zwykle trwa 6 tygodni. Ale potem jeszcze się te tkanki goją wszystkie.

• Anonim
    Lilkowa
    11 sty 2025

Polecam, taka operacja to wehikuł czasu. Dla mnie czas cofnął się o 20 lat. To potrafi tylko dr Serafin

• Anonim
    Izk
    12 gru 2024

Tak, ja miałam 10 miesięcy temu. Jest bardzo duża poprawa. Miałam "wiadro" a teraz ciasna muszelka :) Nie mam infekcji, orgazmy, przyjemność z mężem za każdym razem bez podrażnień. Jeśli rodziłaś naturalnie to pewnie jest Ci to potrzebne.

• Anonim
    programtv5
    25 wrz 2011
    Najlepszy komentarz

Chciałabyś posłuchać historii kobiet, które są już po zabiegu i poznać ich doświadczenia? Jeśli tak napisz na adres mailowy m.podeszwa@tvn.pl w treści pozostawiając swoje imię, wiek i nr telefonu. Rozmowa telefoniczna do niczego nie zobowiązuje

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać