Po porodzie zostały mi poszarpane tkanki. Dziury po szwach i asymetryczne wejście przez które widać środek i nieestetyczna prawą wargę. Chciałbym to poprawić ale nie wiem czego się spodziewać. Ktoś doradzi?
Wydaje mi się, że pochwa może być trochę obniżona. Na pewno nie zaszkodzi poćwiczyć mięśnie dna miednicy (nie mięśnie Kegla tylko głębokie dna miednicy)
hej, z tego co widzę to jakiejś tragedii nie ma.. choć domyślam się że sprawia ci to dyskomfort i na pewno chciałabyś coś z tym zrobić. Ja miałam wykonywaną korektę warg sromowych dużych w lutym 22r, dziś oczywiście polecam ten zabieg jak i mojego chirurga, ale pierwsze tygodnie to straszna nerwówka czy na pewno wszystko poszło zgodnie z planem... możesz skontaktować się z doktorem Marcinem Nylec, przyjmuje na terenie Katowic, ale jest godnym polecenia chirurgiem, leczy też powikłania więc fajnie jeśli jeden lekarz możne naprawiać ewentualne powikłania
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.