Dr. Serafin, dr. Dorota Niewęgłowska? Plastyka pochwy z labioplastyką

Anonim
mala2580
Rzeszów · Utworzono: 19 sty 2023 · Ostatnia odpowiedź 11 sty 2025

Witajcie. Stoję przed ogromnie trudną decyzją odnośnie wyboru specjalisty. Byłam na wstępnej konsultacji u dr. Serafin. Została mi też polecona wyżej wymieniona pani doktor. Chciałabym zaczerpnąć informacji od kobiet, które są już po operacjach ginekologicznych.

Bardzo proszę o opinie, podzielenie się własnym doświadczeniem, na co zwrócić uwagę. Po porodzie miałam wykonana plastykę krocza - słabo udaną i wiem, że nigdy nie zaakceptuje siebie, stąd moja decyzja. Do tego dochodzi problem słabego pęcherza..

Pozdrawiam

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Lilkowa
    11 sty 2025

Dr Serafin na 100%. Najlepszy

• Anonim
    Izk
    12 gru 2024

Nie znam Pani dr ale znam dr Serafina i wiem co potrafi zrobić. Wybrałam go ponieważ wszystkie kobiety na forum piszą, że jest najlepszy. Mnie przekonało to, że operuje przypadki beznadziejne, których nikt nie chce się podjąć. Również robi dużo poprawek po innych lekarzach. Ja jestem bardzo zadowolona z efektu po.

• Anonim
    Mon38
    2 gru 2024

Polecam z całego serca Serafina. Opracował technikę, którą mnie operował i powiem tylko tyle, że wyglądam lepiej niż przed porodem. Światowej klasy specjalista.

• Anonim
    Dona09
    25 cze 2024

Hej Mala2580
    Niestety nie pomogę Ci w wyborze ale jestem w bardzo podobnej sytuacji. Też szukam dobrego specjalisty
    Mam nadzieję że wszystko u Ciebie zakończyło się sukcesem i że może podpowiesz mi gdzie taki zabieg wykonać?
    Pozdrawiam serdecznie
    Dona09

• Anonim
    mala2580
    21 sty 2024

Tak.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać