Orientujecie się czy w Polsce przeprowadza się takie zabiegi? Czy są efekty uboczne i ile kosztuje taki zabieg? Bo szukam informacji, ale jedyne do czego się doszukałem do zabiegi kwasem hialuronowym ( coś takiego jednak odpada ponieważ efekt jest do 6 miesięcy, potem się wchlania a jednak chcialbym aby byl dłuższy
A ile masz że chcesz powiekszyć? Z tego co wiem to są takie operacje ale nie w Polsce, tylko gdzieś za granicą. Poza tym nie wiem jak Ty ale osobiście raczej bym się nie zdecydował bo bałbym się,ze pod narkoza ktoś będzie mi przy penisie grzebał i jeszcze może coś uszkodzić (czytałem,ze były takie przypadki, że operacja się udała i penis się powiększył ale nie stawał - tak więc co z tego, że penisa masz dużego jak nie możesz uprawiać seksu, kiepskie życie). Kup sobie porządne tabletki Jak będziesz brał regularnie to penis powiększyć się o 3 czy 4 cm.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.