Zwracam się z dosyć nietypowym tematem na forum do was. Mam problem z rozmiarem mojego członka, a dokładnie chodzi o to że jest mały. W stanie erekcji jeszcze osiąga jakieś 13 cm co i tak jest niewiele ale problemem większym jest to że gdy nie stoi jest wielkości dosłownie trochę grubszy od kciuka. Według ogólnie przyjętych standardów europejskich jakie znalazłem w internecie, wielkość mojego członka jest poniżej normy. Mój członek jest po prostu mały. Czytałem na forach o różnych sposobach na powiększanie penisa ale jestem dosyć sceptycznie nastawiony po przygodzie z pompką i tabletkami z Allegro które nie wydłużyły mi nawet o centymetr. Jeśli macie jakiś skuteczny i pewny sposób jak zwiększyć rozmiar penisa to dajcie w odpowiedziach. Z góry dziękuję.
Jak kupowałeś jakieś pseudo suplementy z Allegro gdzie niby kupują a następnie opinie piszą pracownicy to się nie dziw. Oczywiście że są skuteczne tabletki na powiększenie członka ale trzeba wiedzieć gdzie szukać. Głównie z USA ale są też w Polsce. W internecie na przykład kupisz tabletki Ma mało reklamowane ale sprzedają też w Polsce. To są jedyne które posiadają tą formułę co te drogie odpowiedniki z USA typu SizeGenix itp..... Ja dzięki tym tabletkom realnie powiększyłem sobie penisa o ponad 3 cm. Żadnych kremów, pseudo tabletek z allegro nie używałem bo wiem że to jest shit. Jedyne co mogę ci polecić to te tabletki do 200 zł (2 opakowania) w Polsce albo z USA ten sam skład za 600 zł plus wysyłka dHL
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.