Powiększenie penisa - metody.

Anonim
pawelz
Lublin · Utworzono: 18 mar 2022 · Ostatnia odpowiedź 17 lut 2025

Jakie są możliwe metody powiększenia penisa? Gdzie mogę się udać z tym problemem. Kto takie zabiegi wykonuje. Jak wykonywany jest taki zabieg? Na jaki efekt mogę liczyć? Jaki jest koszt takiego zabiegu?

11 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Ursusz
    17 lut 2025

Powiększyłem za pomocą Penis complete. Kurację prowadziłem jakieś 4 miesiące, było to dobre 3 lata temu. Musisz sam sobie sprawdzić w jakiej cenie jest obecnie ten środek.

• Anonim
    dods
    14 lut 2025

Czyli rozumiem,ze sam w ten sposob członka powiekszyleś? Jeśli tak to ile I ile kosztuje taka kuracja?

• Anonim
    mborkowski
    14 lut 2025

Primo: pompka działa ale przy regularnym i czętym stosowaniu.
    Secundo: nie ma żelu na powiększenie członka.Żel warto jest sobie kupić do tabletek ale po to aby zapobiec powtawaniu rozstepów. Bo sam zel bez tabletek raczej Ci członka nie powiekszy.
    Same tabletki działają w ten sposob, że zawierają w sobie składniki wspomagające przepływ krwi w członku. I dzięki temu wiecej krwi napływa do członka, penis jest bardziej pobudliwy. Zwieksza się pojemność ciał jamistyhc i w przyszłości w stanie erekcji członek jest o wiele większy. Oczywiście piszę tutaj o tych lepszych tabletkach powiekszających członka. Czyli na przkład. A nie o tanich z allegro.

• Anonim
    dodon
    13 lut 2025

A myślisz, że on sam nie widzi, że ma małego? Na pewno widzi i pewnie niejednego sposobu się czepiał aby go powiekszyc. No chyba, ze jest jakiś niesamowicie pewny siebie i czuje się dobrze z tym co ma. Sam mam niewielkiego członka i jak do tej pory stosowałem pompke i żel na członka i nie podziałało

• Anonim
    Arked1
    12 lut 2025

Ja też żyję... walczę z tym problemem.... :(

• Anonim
    pawelz
    12 lut 2025

No trudno, jakoś będę z tym żył.

• Anonim
    Arked1
    12 lut 2025

Najpewniejszym zabiegiem jest implant, niestety w Polsce (a właściwie w Europie) nie jest on dopuszczony.
    Kwas - pogrubia ale praktycznie nie wydłuża. Dość szybko zanika
    Przeszczep własnego tłuszczu - podobnie jak kwas nie wydłuża ale chyba trochę dłużej trwa

• Anonim
    pawelz
    11 lut 2025

Jakie tabletki polecasz?

• Anonim
    pawelz
    11 lut 2025

A kwas hialuronowy?

• Anonim
    Arked1
    11 lut 2025

Jestem z podobnym problemem jak pawelz....
    Berenika - co do tabletek to osobiście mocno powątpiewam. I rzeczywiście lepiej nie mówcie facetowi, że ma małego penisa.... bardzo ryzykowne.

• Anonim
    Berenika_Wi_niewska
    11 lut 2025

Można członka powiekszyć tabletkami. Problem jest jednak w tym jak zasugerować to facetowi bo jednak nie wiem czy jakikolwiek facet byłby zadowolony jakby kobieta coś mu takiego zaproponowała....

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać