Czytałem już wiele opracowań na ten temat i wnioski są takie, że głównym czynnikiem wpływającym na wielkość członka są geny i hormony. Żyjemy w czasach kultu dużych penisów. Jak się czyta różne książki, to kiedyś też tak było, ale nie w takim stopniu jak ma miejsce to teraz. Skoro kobiety mogą już bezpiecznie powiększyć sobie piersi to dlaczego mężczyzna nie może bezpiecznie powiększyć sobie penisa? Z czego to wynika, z dużo większego skomplikowania w budowie męskiego członka?
To wstrzykiwanie kwasu hialuronowego jest moim zdaniem trochę zbyt drastyczne. Nie wiem w sumie czy bym się na coś takiego zdecydował ale podejrzewam,że raczej nie . Poza tym czy jest to na stałe? Bo z tego co wiem to kwas hialuronowy również się wchłania?
Jak to jest z kuracją penilarge? Czy efekt jest już na stałe czy trzeba to powtarzać co jakiś czas ? i czy mógłbyś tutaj podlinkować skład ?
No ale skoro wy, faceci zawsze chcecie, żeby laska miała duże piersi to nie dziwcie się, że laski oczekują tez dużych gabarytów u was.
No bo dlaczego tylko wy macie prawo chcieć dużych ? One też chcą.
Wy nie będziecie chcieć - one też nie będą.
Dla mnie, jako dziewczyny, nigdy nie miało to znaczenia. Nie zwracałam na to żadnej uwagi.
Mój chłopak ze studiów miał standardowego i było okey, po 5 latach się rozstaliśmy, potem poznałam kogoś innego i on miał mniejszego niż mój pierwszy chłopak, ale to w żaden sposób nie wpływało na to, że sex był gorszy. Serio, zarówno w 1, jak i 2 przypadku było tak, jak powinno 😁.
Słyszałem o takich sposobach jak wstrzykiwanie w penisa kwasu kialunorowego. Wstrzykuje się to miejscowo w penisa, co zwiększa nieco jego obwód. Lepsze efekty przynosi zażywanie penilarge. Kuracja trwa 3 miesiące, ale pierwsze efekty widać już po około 1 miesiącu. Jest bezpieczny dla zdrowia, można w ten sposób osiągnąć około 3 do nawet 6 cm więcej. Co ważnie nie zaburza erekcji. Efekty utrzymują się też stosunkowo długo.
Możesz napisać coś więcej o tych sposobach? Czy są bezpieczne, trwałe, czy nie wpływają negatywnie na popęd seksualny, siłę erekcji?
Kolejna sprawa to czy efekt jest trwały? Czyli nie jest tak, że po jakimś czasie wielkość członka wraca do pierwotnego rozmiaru? Może to głupie ale chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości.
Co do zasady różnic w wielkości męskich członków muszę się zgodzić. Kult wielkości nie bierze się z sufitu. Same kobiety oczekują tego od mężczyzn. Czy są jakieś bezpieczne sposoby na powiększenie penisa. Są, temat już był wałkowany wielokrotnie. Są zarówno operacyjne (raczej bym się tego bał), jak i farmakologiczne.
Przy czym ta farmakologia skupia się przed wszystkim na rozszerzeniu ciał jamnistych. Efekty są naprawdę zadowalające.
Myślę, że z tego, że piersi mają stałą objętość, zaś męskie przyrodzenie w pewnych okolicznościach zwiększa swoje gabaryty, stąd trudność powiększenia czegoś, co z każdą chwilą uniesienia ma inny rozmiar.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.