Czy ktoś moze miał do czynienia z zabiegiem powiększania penisa tłuszczem? Zastanawiam sie obecnie nad poddaniem się zabiegowi, jednak czytałam sobie trochę o tym w sieci i nie ma niestety wielu informacji na ten temat.
Co chcesz wiedziec?
u mnie działa ten maxorman. +2,3cm oraz grubość mierząc miarką krawiecką do okoła +0,6. Może być jak na tabletki i 3 miesiące
Dlaczego żołądź jest tak ************, ile weszlo tluszczu?
Mam zdjecie w profilowym, robione pare dni temu (nie moglem jakos na forum
Wstawic) . Tluszczem ., pobierany z brzucha. 10% szansa ze po paru msc sie wchlonie. Po 2-3 msc zniknie z 20-30% i w najlepszym przypadku zostanie juz 50% na stale.
trex26 Penis to same mięśnie a mózg to sama galareta
Od Maxormanu lepsza jest witamina C, wychodzi taniej, skuteczność taka sama
słyszałem podobno biorą z pośladków ale to powiększanie piersi. Penis to raczej same mięśnie. Jak szukasz jakiegoś dobrego sposobu to możesz spróbować tabletki Maxorman. Znajdziesz je w sieci w Polsce też sprzedają
Co chcesz wiedzieć?
brałem tego maxorman moja ocena 8/10 powiększa penisa o ile to chyba zależy od organizmu u mnie efekt zadowalający, bez bólowo i komplikacji
Czy moderator mógłby się w końcu obudzić i zbanować towarzystwo które uprawia tutaj kiepską kryptoreklamę maści na odciski i tabletek z kredą powiększających penisy
"Penilarge, ewentualnie jeszcze mocniejsze od Penilarge Penis complete (zawierają w sobie dwa razy więcej L argininy chociaż cena ich jest już adekwatnie wyższa za opakowanie).
Lub tak jak kolega wyżej napisał, jak masz hajsy, to chirurgia może sporo zdziałać w tym zakresie.
Ewentualnie możesz nic nie robić - czyli niech będzie tak jak było."
A jakie polecisz konkretnie?
Zależy jakie tabletki. Jeśli są to jakieś tanie tabletki z allegro to faktycznie może być to jedynie placebo. Jeśli są to jednak dopuszczone i przebadane, droższe tabletki to faktycznie można uzyskać pewne efekty powiększenia. Chociaż rzecz jasna nie powinno się nastawiać na powiększenie takie jak w reklamie tabletek czyli 8 cm. Bo to nie jest fizycznie możliwe. Jednak te 2-3 cm można uzyskać. Mechanizm działania takich tabletek polega na tym, że zwiększa się ilość azotu w organizmie i przez to erekcje są mocniejsze, o wiele więcej krwi napływa do ciał jamistych w penisie. Penis się powiększa i tym samym chciała jamiste powiększają się już na stałe. Trzeba być cierpliwym bo kuracja taka nie trwa dwa tygodnie czy miesiąc, ale są to jakieś 3 miesiące brania tabletek plus oczywiście stosowanie środków pomocniczych takich jak żele (zapobiegają powstawaniu rozstępów i polepszają działanie tabletek).
Ja słyszałem, że tak średnio jest to skuteczne
Jeszcze można powiększyć tabletkami na pewna długość.
mi udało się powiększyć członka tabletkami maxorman 3 miesiące brania. W ostatniej chwili zrezygnowałem z operacji
Pytaj, co chcesz wiedziec, może pomogę
To do mnie pytanie? Szczerze to nie wiem ile mu się członek powiększył bo mu członka nie mierzylam (chociać podejrzewam, ze on pewnie sobie wszystko dokładnie obmierzył). Kilka cm na pewno bo jest to widoczne gołym okiem (dodam, że jedynie w erekcji bo w spoczynku jest taki sam jak był).
Nie zgadzam sie co do Penilarge
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.