Mocne powiększenie penisa

Anonim
Arked1
Opole · Utworzono: 6 lut 2025 · Ostatnia odpowiedź 6 mar 2025

Witam. Zapewne nie jestem pierwszy który porusza tutaj ten temat, ale.... Niestety natura nie obdarzyła mnie tak jak bym chciał (poniżej średniej). We wzwodzie ok. 10 do 11cm długości... teoretycznie partnerka mówi, ze jest OK, ale głupi nie jestem i widzę i czuję co się dzieje. Widzę jej spojrzenia na innych facetów na plaży gdzie u mnie w spodenkach "przeciągi". Pytanie: pragnę w zdecydowany sposób powiększyć moje przyrodzenie - przynajmniej do 15-17cm długości i ok. 12-14 w obwodzie podczas erekcji (a więcej to też będzie OK). Czytałem o podcięciu więzadła wieszadłowego - przy czym zabieg ten może wydłużyć o 3...4 cm - nie do końca mnie to satysfakcjonuje. Pytanie - czy są inne/mocniejsze sposoby na powiększenie długości? Implant?

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Mk0
    6 mar 2025

Hej, w klinice chirurgii i medycyny estetycznej Arsmedis we Wrocławiu wszczepiają implanty silikonowe prącia a dokładnie ich dwa rodzaje. Cena od 20.000 PLN. Musisz pytać osobiście. Pozdrawiam

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać