Witam . Zastanawiam sie nad dwiema metodami powiekszania członka:
nad powiekszaniem wspomnianym kwasem hialuronowym ( ile tak na logikę trzyma sie efekt, jak długo????).
i nad powiekszeniem tabletkami Czy mozna powiekszyć członka i jak to jakie braliście? Na czym tak na marginesie polega ich działanie?
Zamówiłem na razie jedno opakowanie tego środka. Jak zobaczę efekty to postaram się napisać ( o braku efektów również napiszę jak coś :P).
Pół roku temu brałem przez jakieś 3 miesiące. Efektów ubocznych nie zauważyłam poza częstszymi erekcjami ( czasami niespodziewanymi). Ale innych nie było. Ogólnie jak członek się powiekszył to tak jest do teraz.Chodzi o to,ze tabletki zwiększają ilość krwi, która napływa do członka i dzięki temu ciała jamiste z jakich składa się członek powiększają się.
Przez jaki czas?Były jakieś efekty uboczne?
Nie powiekszałem członka macrolane tak wiec wiele w temacie nie mogę napisać, jednak z tego co wyczytałem ( bo interesowałem się tym tematem i tob ardzo swego czasu) to powiekszenie utrzymuje się do 3 miesięcy, potem stopniowo zanika i już kończy się mniej wiecej po 6 miesiącach. I ten tak nietrwały efekt zniechęcił mnie do zdecydowania sie na zabieg. Tabletki na powiększanie członka brałem i co ciekawet to tak, zadziałały Udało mi sie powiekszyć członka o 3 cm. Brałem penis c
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.