"Czy ktos z Was równie ma ten kompleks? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam sie nawet nad operacją. Mój penis ma 7 cm w stanie wzwodu. Wstyd się nawet rozebrać przed jakąkolwiek dziewczyną ( nigdy nie byłem w tej sytuacji , mam obecnie lęk przed współżyciem mimo że byłem czasami blisko). Mam obecnie 21 lat tak wiec penis raczej nie urośnie. Moje całe życie to porażka.
Kupiłem sobie to penilarge Od dziś zaczynam kurację. Za jakiś czas odezwę się i napiszę jaki jest był efekt Chcę brać jakieś 3 miesiące, mam nadzieję że jakiś efekt będzie.
Ile trzeba to brać aby był jakiś efekt? I na czym niby polega to powiększanie ? Czy są tam jakieś składniki co zwiększają czy co.... I czy efekt jest stały?
O na przykład tutaj kupisz: ********** chociaż powiem Ci,ze są w wielu sklepach internetowych tak więc nie powinno być problemu z kupnem. Najlepiej jest używać razem z kremem. Zawierają same ziołowe składniki no i są dopuszczone przez Krajowy Rejestr Farmaceutyczny a oni jakiegoś ***** na pewno by nie dopuścili do użytku tak więc spokojnie możesz się nad tym zastanowić.
A czy te tabletki są bezpieczne dla zdrowia? Ile to kosztuje i gdzie ewentualnie można to kupić?
Jest jakaś opcja aby zapoznać się ze składem?
Oj wiesz za wesoło to nie jest ale mówi się,że bardziej dla dzeiwczyn liczy się technika no i dziewczynę można zaspokoić na wiele różnych sposobów. Ja również jestem po kuracji tabletkami. Tymi samymi o których tutaj pisze kolega. Trzeba brać regularnie 3 miesiące. Codziennie pamiętać o tabletce bo czytałem,żę jak się zapomina to można nie uzyskać praktycznie żadnego efektu. W 1 miesiacu były jedynie częstsze erekcje. Po 3 miesiacach było powiększenie. U mnie 2,5 cm. W obwodzie prawie 3 cm .
Nie chcę iść do psychologa. Problem nie leży w psychice ale w wielkości. Bo raczej nie powiecie,że te 7 cm to jest dużo co?
Pompek nie próbowałem . Nie chcę bo boję się ,że coś sobie uszkodzę. Czy te tabletki są drogie? I ile trzeba to brać aby był jakiś efekt?
Przestań chłopie tak narzekać i musisz się pogodzić z tym,ze nigdy nie będziesz miał jakiegoś tam bardziej okazałego pytonga. Możesz go powiększyć za to o te 3-4 cm. W sieci są ćwiczenia, możesz spróbować pompek. No i są takie tabletki Penilarge. To również chłopaki sobie na forach polecaja. Sam brałem , nie ma powiększenia 8 cm jak obiecywali ale 3 cm było na pewno.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.