Czy powiększenie penisa jest rzeczywiście możliwe?

Uni
· Utworzono: 3 lip 2026 · Ostatnia odpowiedź Dzisiaj 12:26

Mam niewielkiego penisa i zastanawiam się czy jest to w ogóle możliwe? Zastanawiam się czy jest taka opcja czy to jedynie bajki. Dodam, ze chodzi mi tutaj o powiększenie członka na długość. Jakie macie doświadczenia?

4 komentarze

Reklama
  • Grz34
    Dzisiaj 12:26

Rownież stosuje penilarge od 2 miesięcy , koncze 3 opakowanie poniewaz biorę po 3 tabl dziennie
    spodziewałem sie cudów poniewaz kady sobie wychwala wzrost prawie 3 cm , jednakze w moim wypadku penis powiekszył sie max o 0,5 cm , jednakże złego słowa powiedziec nie moge poniewaz miałem spory problem z przedwczesnym wytryskiem a po tych tabletkach mozna więcej zdziałac :)

• Mar677
    13 lip 2026

Patrząc na skład to nie powinieneś mieć efektów ubocznych.

• Pbr
    9 lip 2026

Całkiem niezły wynik. Były jakieś efekty uboczne? Czy to co udało Ci się powiększyć - nadal się utrzymuje?

• equt
    7 lip 2026

Sam powiekszalem tabletkami ale byly to tabletki penilarge plus pompka plus oczywiscie zel. Wszystko regularnie ( pilnowalem sie bo jednak nie jest to takie tanie). Efekt po 3 miesiacach 2 cm wiecej w srednicy plus 3 cm na dlugosci.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać