Hej kochane! Jestem zdecydowana na operację, ale jeszcze szukam specjalisty. Kogo polecacie w Krakowie? Zależy mi na ładnych, proporcjonalnych do mojego ciała piersiach ;) Na razie odwiedziłam jednego specjalistę, ale chyba pójdę na kilka konsultacji, zanim wybiorę ostatecznie.
Proszę o pomoc i polecenia
Zgadzam się z dziewczynami. Lekarz jest niesamowity. Ogrom wiedzy i doświadczenie. Widać, że to jego pasja.
Dominik Boliglowa. Zdecydowanie moim zdaniem dobry wybór.
Hej dziewczyny ja jestem świeżo po operacji u niego. Powiem tak, więcej się bałam niż trzeba było. Na ten moment czuję się dobrze. Operację przeszłam też bez problemów. Nie jest to najprzyjemniejsza rzecz w życiu, ale moim zdaniem warto. Ból do zniesienia. Jak będę mogła to na pewno wrzucę zdjęcie blizn. Z wyboru lekarza jestem bardzo zadowolona. Z metody przez pachę również.
Ja też bardzo proszę o zdjęcia blizn pod pachą sama jestem zdecydowana na tę metodę.
Dziewczyny czy możecie się pochwalić Waszymi bliznami pod pachą? Chciałabym powiększyć piersi i zastanawiam się nad tą metodą i tym lekarzem.
DariaL też się nad nim zastanawiałam, myślę, że jest wiele dobrych lekarzy, jednak zdecydowałam się na dr Dominika właśnie ze względu na tą metodę i na to, że zależało mi na bardzo naturalnym efekcie.
Wybrałam metodę włożenia implantów przez pachę i bliznę malutką mam pod pachą oczywiście.
Dziewczyny ja tyle się zastanawiałam, a pewnego dnia stwierdziłam, że im dłużej się zastanawiam tym bardziej się boję, i zadzwoniłam o najbliższy termin i akurat pacjentka zachorowała i się zwolnił, a że nie pracuję to stwierdziłam, że teraz albo nigdy :) Jestem już po operacji u dr Dominika i dochodzę do siebie :) Cała opieka super :) Ból nie jest tragiczny, a z tego co widziałam to moja blizna już teraz dobrze wygląda, więc nie obawiam się, że będzie gorzej :)
Moim zdaniem najlepszy jest Rafał Pabiańczyk. Powiększyłam sobie u niego piersi jakiś czas temu w SCM clinic w Krakowie. Pan doktor jest świetny, bardzo konkrety, widać że ma doświadczenie w temacie i potrafi doradzić. Z efektu jestem bardzo zadowolona, bo choć powiększyłam piersi aż o 2 rozmiary to i tak wszystko wygląda bardzo naturalnie, a ja się czuję świetnie.
Blizny jak dla mnie praktycznie nie ma, ale same zobaczycie :) Efekt jest tak naturalny, że aż nie do wiary :)
Ja też poproszę o foto jeżeli jest szansa :) Czytałam, że blizna jest malutka i niewidoczna co bardzo by mi odpowiadało.
Hej dziewczyny :) Jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu myślę nad operacją i powoli ją planuję. Czy możecie mi napisać coś o tej metodzie powiększania piersi przez pachę, która z Was robiła i jakie odczucia? Czy jest jakaś różnica w dochodzeniu do siebie? Widzę, że IdaSzczepaniec robiłaś w Krakowie u dr Dominika, o którym myślałam. Jeszcze nie byłam na konsultacji, ale do niego wybiorę się na pewno.
xxxmartaxxx możesz napisać coś więcej o tej metodzie przez pachę, którą u niego robiłaś? Jest szansa na zdjęcie blizny?
KamilaNowak1 :) Ja jestem niesamowicie zadowolona z efektu u tego lekarza. Nie wierzyłam, że mogę osiągnąć aż taki efekt zadowolenia. Boję się, że w takim tempie będę chciała poprawić więcej rzeczy :)
Anonim zgadzam się z Tobą, dla mnie najmniej widoczna blizna to również priorytet więc chciałabym albo powiększyć i nie mieć tej blizny widocznej, albo w ogóle robić nie będę. Wybór padł na tego lekarza, bo czytałam właśnie, że ta metoda przezpachowa, którą wykonuje pozwala nie mieć widocznie blizny, a w moim przypadku blizna pod piersiami nie przejdzie wizualnie.
Będę też wdzięczna za zdjęcia blizn pod pachą, bo taka metoda najbardziej mnie interesuje. Chciałabym zobaczyć czy są naprawdę tak niewidoczne jak wszystkie dziewczyny tu piszą.
Hej dziewczyny, mam prośbę czy któraś z Was mogłaby mi przesłać zdjęcia po powiększaniu u doktora Dominika? Widzę pozytywne komentarze, które piszecie i przekonuje mnie to, ale chciałabym też zobaczyć efekty Wasze. Jeżeli to dla Was nie problem to bardzo mi zależy, Będę wdzięczna za każde zdjęcie.
Też Wam polecam przez pachę u niego zrobić. RomaWojciechowska nie zdążyłaś mi odpisać jaką metodą miałaś robioną, a ja już jestem po od tego czasu, poszłam za ciosem, pomyślałam nowy rok nowa ja, a że przez covida naprawdę teraz łatwo się wbić na kogoś miejsce, to ja już jestem po i dochodzę do siebie :)
Anonim to prawda blizny malutkie jakby ich nie było, metoda godna polecenia
Ja Ci mogę wysłać foty, ale na maila podaj adres chętnie się podzielę :) Ogólnie dla mnie super, cała otoczka i to, że kontakt po operacji bardzo dobry, to dla mnie ważna sprawa była, bo się martwiłam, ale nie było czym. Piersi idealne, lepszych sobie wymarzyć nie mogłam :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.